Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

Saturday Six

Zien

Dol op snelle auto’s en razende bolides? Dan ben jij dit weekend vast weer te vinden in Zandvoort bij de Jumbo racedagen. Gratis tickets zijn helaas niet meer verkrijgbaar. Heb jij kaartjes? Een advies: ga met de trein! Het station van Zandvoort ligt op loopafstand van het circuit.

Beleven

Het is weer tijd voor de foodtruckfestivals! Dit weekend kun je o.a. terecht bij:

Eten op rolletjes in Alkmaar
Festival Joy in Den Haag
Rrrollend in Amersfoort
Lepeltje Lepeltje in Apeldoorn
Nederlands bierproeffestival in Den Haag
Toost in Alphen a/d Rijn

Doen

The Body Shop wil meer doen dan alleen plasticvervuiling tegengaan; het bedrijf wil een maatschappelijke verandering in gang zetten om kwetsbare mensen een sterkere positie te geven. Dit jaar gaat The Body Shop 250 ton Community Trade-gerecycled plastic uit India inkopen. Tegen het einde van 2019 is dit plastic verwerkt in ongeveer drie miljoen 250 ml-flessen voor haarverzorgingsproducten. Binnen drie jaar wil het bedrijf in alle petflessen die in The Body Shop omgaan, Community Trade-gerecycled plastic gebruiken.

Ter ere van deze introductie kan iedereen vandaag (18 mei)  tussen 11.00- en 15.00 uur, in alle vestigingen van The Body Shop in België, Nederland en Luxemburg (met uitzondering van de outlets) betalen met een oude plastic beauty-verpakking in ruil voor een 250ml shampoo of conditioner naar keuze. Mooie actie!

Proeven

Dat gezond ook nog eens heel lekker kan zijn bewijzen Bart’s Bites – voedzame tussendoortjes van Olympisch schaatskampioen Bart Veldkamp. Drie superlekkere bites die vol zitten met fruit, groente en zaden. Samen met zijn moeder – orthomoleculair voedingsdeskundige, – ontwikkelde hij recepten voor bites en bars zoals ze gewend zijn: lekker, functioneel en natuurlijk. Ze noemen ze Bart’s Bites.De bites zijn 100% biologisch en plantaardig, bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen, geen toegevoegde suiker, en geen conserveringsmiddelen of andere onnatuurlijke rotzooi. De bites zitten vol met vitamines, mineralen, eiwitten, vezels en spoorelementen. Verkrijgbaar in drie smaken voor € 2,29 bij EKOPlaza

 

LeJean lamsrack

Kopen

Lente betekent lamsvlees. Ik ben fan! Via LeJean mocht ik een prachtig stuk Nieuw-Zeelandse lamsrack ontvangen. Bij de online slager LeJean.nl bestel je je vlees eenvoudig en snel. Goed vlees, van gevogelte (kwartel) tot Iers rundvlees of Iberico varkensvlees. Netjes geportioneerd, vacuüm verpakt en gekoeld thuisbezorgd. Ik maakte het lamsrack klaar met een marinade van rozemarijn en gemberhoning. We hebben gesmuld!
 
tijdschriftenactie HEMA

Lezen

Lees jij ook zo graag een tijdschrift? Op het strand of lekker op de bank? HEMA heeft nu een leuke actie: voor maar 10 euro koop je een mini-abonnement waarbij je kunt kiezen uit maar lieft 75 verschillende tijdschriften. Als je voor een weekblad kiest dan ontvang je 8 edities, kies je voor een maandblad dan ontvang je 4 edities. Na de laatste editie stopt het abonnement automatisch! De actie loopt nog maar tot morgen, maar je hebt na aankoop van je voucher nog t/m 30 juni 2019 de tijd om je voucher te verzilveren.

 

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*