Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven
Adventskalender The Bodyshop

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

Saturday Six

Zien

Net te laat voor de bios maar binnenkort wellicht op dvd of Netflix/Amazon Prime/HBO: de film Yesterday. Ik heb echt genoten van deze feelgood film, van de makers van Slumdog Millionaire en Love Actually. Singer-songwriter John Malik wil al bijna zijn gitaar aan de wilgen hangen als er opeens – door een wereldwijde stroomstoring – iets wonderlijks gebeurt. De hele wereld blijkt namelijk The Beatles te zijn vergeten. Inclusief hun hele repertoire. Wordt Malik de nieuwe wereldster met liedjes als Yesterday en Strawberry Fields? Als het aan Ed Sheeran (die zichzelf speelt in de film) wel!

Beleven

Vanaf volgende week is de tent van Cirque du Soleil tot maar liefst 1 december te vinden op het Haagse Malieveld. In de voorstelling Totem wordt aan de hand van primitieve en moderne mythes het verhaal van de evolutie van al het leven uiteengezet in een spectaculaire show. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 48,00

Doen

Het is weer museumnacht in Den Haag. Voor de 10e keer maar liefst. Bijna 50 musea en culturele instellingen organiseren vanavond en vannacht diverse activiteiten. Van speciale rondleidingen tot een knallende afterparty. Kijk op de site voor het hele programma.

Proeven

Of je het weekend nu wil inluiden met een Cosmopolitan, een Wodka Martini of een Bloody Mary, Ketel One Vodka is het perfecte ingrediënt. Ketel One Vodka komt van Hollandse bodem en kent een rijke historie. Meer dan 300 jaar geleden (1691!) wilde Joannes Nolet een wodkamerk opzetten en vond een distilleerderij in Schiedam om mee samen te werken. Ketel One ging over van generatie op generatie en werd een wereldberoemd merk die al veel prijzen in de wacht heeft gesleept. Maar de Vodka van Ketel One is vooral heel erg lekker: zijdezacht en met een lichte tinteling. Ik zeg: proost!

 

Adventskalender The Bodyshop

Kopen

Ieder jaar koop ik tenminste één (maar vaak meerdere) adventskalender. Dit jaar heb ik mijn zinnen gezet op die van The Bodyshop. Alleen nog kiezen welke, er zijn er maar liefst drie. Alle drie staan ze dit jaar in het teken van een sterkere positie voor meisjes en vrouwen. Zoals altijd schuilt achter elk luikje van de beauty-adventskalenders weer een heerlijke verrassing: iconische favorieten in een fullsize verpakking,gloednieuwe producten en special editions. Het winterse ontwerp van de kalenders is dit jaar geïnspireerd op de gezellige straatjes van Brighton, de bakermat van The Body Shop. Deze deluxe versie is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel en in de webshop (net als de twee andere versies). De deluxe adventskalender kost € 85,00 (waarde van de inhoud is € 148,50).

delicious. Let's Bake! cover

Lezen

Als het herfst wordt komen bij mij ook de bakkriebels weer terug. Na een zomer vol bbq en salades krijg ik weer zijn in taarten, pies en pasteitjes. Bij delicious. hebben ze dat goed begrepen en dus komen ze dit najaar met een speciale bakspecial: Let’s Bake. Waarin ze koekjes als amaretti en sprits een upgrade geven, hartige muffins maken, pie en pastei vullen en de ene na de andere taart in de oven zetten. Te koop voor € 7,50 in de boekhandel, supermarkt of online.

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*