Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven
mallows

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

saturday six

Zien

The-Royal-House-of-Windsor-Netflix

Geniet jij ook zo van de serie The Crown op Netflix? Kijk dan ook eens op Netflix naar de documentaire ‘The Royal House of Windsor’. Waarin in zes afleveringen van 45 minuten wordt nagegaan hoe de Britse koninklijke familie de afgelopen honderd jaar machtsstrijd, intriges en nog veel meer heeft overleefd. En nu maar wachten op seizoen 3!

Winter efteling

Beleven

Nog deze hele maand kun je de Winter Efteling beleven. Waar de koudste dagen het warmst aanvoelen en de avonden niet lang genoeg kunnen duren. Duizenden twinkelende lichtjes, winterse lekkernijen, Vreugdevuren en besneeuwde dennenbomen. Over de ijsbaan zwieren met je lief, gierend van een glijhelling of wegsmelten bij je favoriete sprookje. Heb je nog een dagje vrij doordeweeks? Het is dan rustig en in januari is de Winter Efteling iedere dag open vanaf 11.00 uur!

Doen

Het Voedingscentrum heeft deze maand een app gelanceerd waarmee je gezonder kunt kiezen in de supermarkt. Met de app scan, zoek en vergelijk je producten. Geen kleine lettertjes meer lezen en etiketten ontcijferen dus!

Je kunt zelf kiezen waar je op wilt letten. Op de hoeveelheid calorieen bijvoorbeeld, maar ook op koolhydraten, vezels of zout. Wanneer je een product scant komen de voedingswaarden die jij belangrijk vindt bovenaan te staan. Bekijk de video voor meer info of download de app hier voor Apple  of Apple

sky planter

Kerstboom eruit, kamerplant erin. Geen ruimte voor planten? Je kunt ze natuurlijk ook ophangen! Deze Sky Planter van Bosske (€ 23,90) verplaatst  de bloempot van de grond naar het plafond. Doordat de pot is afgedekt met een speciaal plaatje blijven de plant en potgrond netjes in de bloempot hangen. De Sky Planters hebben daarnaast een slim irrigatiesysteem: vanuit een reservoir wordt geleidelijk water afgegeven aan de wortels van de plant. Doordat er geen water kan weglopen of verdampen, is water geven minder vaak nodig.

mallows

Proeven

Zulk leuk nieuws: mijn favoriete snoepjes, de handgemaakte marshmallows van Mallows, zijn vanaf nu ook te koop bij De Bijenkorf. Eating is believing, dus gaan ze ook op tasting tour. Vandaag kun je dus gaan proeven in Rotterdam (probeer vooral die met frambozen en rozen!!), volgende week in Den Haag en op 27 januari in Amsterdam. Geen Bijenkorf in de buurt? Je kunt deze heerlijke marshmallows ook nog steeds online bestellen!

werkboek structuurjunkie

Lezen

Vond je het artikel met tips om efficiënter te werken van gisteren leuk? Dan wil je ook vast dit boek lezen. Mijn favoriete blogger Cynthia heeft onlangs dit ‘Werkboek voor een structuurjunkie in spé” uitgebracht. Niemand kan zo goed plannen als Cynthia, en in dit boek deelt ze al haar tips en trucs en geeft ze je oefeningen om zelf aan de slag te gaan. Een praktische gids voor iedereen die wel wat meer structuur, richting en productiviteit kan gebruiken. In het boek vind je ook mooi vormgegeven uitscheurbare quotes. Bestel nu voor maar € 24,99

 

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*