Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven
ruby libero

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

saturday six

Zien

Vorig weekend heb ik ‘m in één keer uitgekeken: seizoen 4 van de super spannende serie The Bridge. Vooral de actrice die Saga speelt doet dat zo waanzinnig goed. Het is gelijk ook het laatste deel, er komt geen 5e seizoen meer. Jammer! Niet gezien? Alle vier de seizoenen staan op Netflix

Beleven

Wist je dat het bekende merk Weleda ook hele fijne city spa’s heeft in Den Haag, Rotterdam en Oegstgeest? Je kunt er terecht voor heerlijke massages – van een ontspannende holistische tot een hot stone massage – én voor gezichtsbehandelingen. Ik heb een gezichtsbehandeling gewonnen en ga er binnenkort heen. Heel benieuwd! Het merk Weleda werkt met 100% natuurlijke producten die vaak heerlijk ruiken!

Doen

Reis je regelmatig met de trein? Dan heb je vast al de NS app gedownload. Zo niet, doen, want er is nu een extra handige functie toegevoegd: de zitplaatszoeker. In de trein is de ene coupé soms overvol terwijl elders in de trein nog zitplaatsen zijn. Als je bij de deur van de drukke coupé bent gaan staan, loop je soms door de hele trein om een zitplaats te bemachtigen. Met behulp van de zitplaatszoeker vind je snel een vrij plekje! De app weet waar het rustig is in de trein, onder andere door de rijtuigen te wegen. Op steeds meer trajecten is deze handige service beschikbaar voor de meeste treinen. Handig toch?

ruby libero

Proeven

Heb jij weleens ruby chocolade geproefd? Na puur, melk en wit is ruby de meest recente smaakontdekking. Puur natuur, gemaakt van de ruby cacaoboon en zonder toevoegingen van kleurstoffen of fruitsmaken. Je moet het echt een keer proeven, het is onmiskenbaar chocola maar met de fruitige smaak van bessen. Libeert komt met een prachtige verpakking 4D ruby ‘robijnen’. Twee in een chique roze doosje, maar eigenlijk te lekker om te delen. Vanaf maandag exclusief te koop bij Albert Heijn. Tip voor Valentijn!

Sostrene grene food

Kopen

Kom jij ook graag bij de winkel Sostrene Grene? Voor al die leuke en aardig geprijsde hebbedingetjes, interieur spulletjes of handige keukengadgets? Sinds gisteren verkopen ze in deze leuke winkel ook een eigen ‘food’ lijn.Van bakmixen tot granola en pasta en van mayonaise tot pesto en jam. Alles in aantrekkelijke verpakkingen!

Lezen

Lees jij ook graag reclamefolders? Om papier te besparen kun je ze ook online lezen. Met de app van reclamefolder.nl zet je handig jouw meest favoriete folders op een rij. En bladert ze lekker digitaal door, gewoon op je telefoon of tablet. Ook kun je lijstjes maken of handig een knipsel doorsturen aan een vriendin.

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*