Home » My happy kitchen test: Mallows, handmade marshmallows

My happy kitchen test: Mallows, handmade marshmallows

Ik ben dol op het internet. Het biedt zoveel leuke kleine ondernemers een kans om, niet meer gebonden aan de regio, hun product aan de wereld (of alleen Nederland, ook goed) te presenteren. En dat zijn dan ook vaak hele bijzondere producten, die je in een doorsnee winkel of supermarkt niet tegenkomt. Vandaag zet ik graag de Haagse (!) webwinkel Mallows in de spotlights.

Mallows raspberry roses

Wat is het?

Bij Mallows bestel je een doosje handgemaakte marshmallows, in diverse bijzondere smaken. Om naar jezelf te sturen of cadeau te doen aan ‘someone special’. Wat dacht je van smaken als roses & raspberry, honey & chamomile of apple pie?

De marshmallows worden met de hand gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten en ‘liefde’. Ook geloven de mensen van Mallows in fairtrade en hebben zij een voorkeur voor biologische grondstoffen.

De marshmallows worden, gewikkeld in vloeipapier, verpakt in een prachtig doosje. Naar wens kun je nog een kaart met boodschap voor de ontvanger laten toevoegen. Een doosje (16 stuks) kost € 12,00 en dat is inclusief verzendkosten binnen Nederland. Het doosje kan door de brievenbus, jij of de ontvanger hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Doosje mallows

 

En, is het wat?

Oh mijn god, dit is zo lekker! Ik kreeg een doosje raspberry & roses toegestuurd, een goed gemikt schot in de roos. Want wat ben ik dol op deze smaken. Handgemaakte marshmallows hebben niets van doen met de ‘spekkies’ uit de supermarkt. Deze mallows zijn zacht en fluffy. En zo smaakvol! Gemaakt van puree van verse frambozen en een scheutje rozenwater. En wat zien er mooi uit, met de gedroogde eetbare rozenblaadjes aan de buitenkant!

Doosje mallows raspberry roses

De prijs van € 12,00 euro is geeneens zo duur als je bedenkt dat bijvoorbeeld het opsturen van een bloemetje naar een jarige vriendin veel duurder is. En ik weet wel wat ik liever op mijn verjaardag zou krijgen! Hint, hint….

De webwinkel is nog maar net begonnen en zal gaan werken met een wisselend assortiment. Ik zal dus zeker de website in de gaten houden zodat ik binnenkort mijn volgende nieuwe lievelingssmaak kan bestellen!

Nog meer leuke cadeautjes zien die je via de brievenbus kunt versturen?

Voor deze review is gebruik gemaakt van producten die ik toegestuurd heb gekregen. Dit beïnvloedt op geen enkele wijze mijn persoonlijke mening over een product.

11 Comments

 1. Sandra Nota

  Wat zijn er toch leuke pareltjes te vinden op het web, dit klinkt fantastisch zeg!

 2. Eef KooktZo

  Hmm dit ziet er echt heerlijk uit! Daar zou je mij ook errug blij mee kunnen maken voor mijn verjaardag i.p.v. een bloemetje 😉

 3. Toen ik de foto zag, dacht ik eerst dat er een bericht over nougat of Turks fruit zou komen. Marshmallows zie je niet zo vaak in deze kubusjes-vorm.

  Ik heb er altijd heel veel bewondering voor, voor mensen die een eigen bedrijf opzetten met ambachtelijke producten. En dit vind ik een heel goed en origineel idee. Het presenteert leuk en het is bovendien lekker. Tenminste, als jij zegt dat het lekker is, dan geloof ik dat direct.

  Ik gun Mallows dan ook heel veel succes.

 4. Hoi Anne-Marie, dankjewel voor je enthousiaste blogpost, super leuk 🙂
  We kunnen vast verklappen dat de volgende smaak (passion fruit) er snel aan komt!

 5. Ja leuk is dat he! Ben blij dat ik op deze manier ze een beetje onder de aandacht kan brengen!

 6. Is zeker ook een hint he?

 7. Die blogpost over Turks fruit komt nog wel hoor, die wilde ik ook met rozen maken! Ja, ik heb ook veel bewondering voor dit soort bedrijven!

 8. Oh dat klinkt ook helemaal niet verkeerd. Mag ik ook nog een suggestie doen? Lavendel lijkt mij heerlijk! En die zachte lila kleur met eetbare gedroogde lavendelbloemen zal er volgens mij ook best mooi uitzien. Misschien ga ik zelf eens een poging wagen 🙂

 9. Wauw, het water loopt me in de mond! Ik denk dat dit bedrijf heel groot gaat worden :). Liefs, Evelijn

 10. Ik hoop het van harte!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*