Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven
Saturday Six unlimited

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

saturday six

Zien

Op vrijdag 14 september, de sterfdag van Patrick Swayze, kun je in Kinepolies nog één keer de jaren ’80 hit Dirty Dancing op het witte doek zien. Zwijmelde jij ook weg bij de onvergetelijke dansscènes? Nobody puts Baby in a corner!

De film is te zien in Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Rotterdam, Schagen, Utrecht en Zoetermeer. Bestel je kaartjes nu!

Beleven

Dit weekend vindt het UIT festival Den Haag plaats. Met vandaag o.a. de UIT nacht en morgen de cultuurmarkt op het Lange Voorhout. Hier presenteren ruim 100 culturele instellingen zich aan het publiek en kun je genieten van heerlijk eten, drinken en optredens. Het hele programma vind je hier. 

Hollandse Nieuwe Stijl

Doen

Het traditionele haringhappen onder jongeren neemt razendsnel af. Maar de haring is zo’n veelzijdige vis, de mogelijkheden zijn eindeloos. Tijd voor de Hollandse Nieuwe Stijl! En die kun je deze zaterdag proeven tussen 12.00 -19.00 in het speciale pop-up restaurant op het 18 septemberplein in Eindhoven. Kom je ook gezellig langs?

Saturday Six unlimited

Proeven

In een handomdraai je eigen favo customized hotdog maken? Dat kan met Bunlimited! Bunlimited is verkrijgbaar in de vorm van een meal kit of in losse producten. De meal kit bestaat uit 4 classic hotdogs, gebakken uitjes, ketchup en mosterd en kost € 3,99 (exclusief bij AH). Los kun je o.a. de hotdogs, sauzen en gedroogde uitjes kopen. We hebben ze hier thuis geprobeerd en goed bevonden! Vooral de lekkere curry onions! Benieuwd naar de geschiedenis van de hotdog?

bodyshop mask

Kopen

Nu de zomervakantie voorbij is en ik extra veel tijd in de zon heb doorgebracht, verzorg ik mijn huid extra goed. Ik ben dol op maskertjes en heb de afgelopen weken met plezier dit nieuwe Instant soothing mask van The Bodyshop geprobeerd. 100% vegan, verrijkt met haver en amandelmelk uit Spanje. Het is extra fijn voor de gevoelige huid en exfolieert (scrubt) heel zachtjes en mild. En die geur, heerlijk! Mijn huid is rustiger, zacht en gehydrateerd, precies wat ik nodig had! Het nieuwe Mediterannean Almond milk with Oats instant Soothing Mask (langer konden ze het niet maken haha) is verkrijgbaar vanaf deze maand en kost € 20,00 voor een potje van 75 ml.

Jamie's Italian

Lezen

Dertien jaar na het succesvolle Jamie’s Italië keert Jamie Oliver terug naar zijn culinaire roots. In Jamie kookt Italië draait het om de ziel van de Italiaanse keuken en het weergaloos genieten van zijn beste gerechten. Je  vindt er meer dan 140 nieuwe Italiaanse recepten, die allemaal aan de Jamie-standaard voldoen: overheerlijk, no-nonsense, van gezond tot comfort food en vriendelijk voor je portemonnee en je schaarse kooktijd.

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

2 Comments

  1. Ja! Weer een kookboek dat hier terecht komt!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*