Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven
Smoofl

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

saturday six

Zien

open monumenten dag

Dit weekend is het weer Open Monumenten Dag. En zijn meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis  te bezoeken. Dé kans om een plek te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt. Het thema is dit jaar ‘In Europa’ en sluit aanbij het Europese Jaar van het Cultureel Erfgoed. Benieuwd wat er in jouw stad te bezoeken valt? Het hele programma vind je online.

Beleven

In het prachtige Haagse Westbroekpark strijkt dit weekend Foodtruck Festival Trek neer. Altijd goed voor een paar gezellige en smakelijke uurtjes!

proeven van het midden oosten

Doen

Museumpark Orientalis laat de kleurrijke wereld zien van de drie monotheïstische godsdiensten en cultuur van het Midden-Oosten. Het is het oudste openluchtmuseum van Nederland!  De expositie ​Proeven van het Midden-Oosten, voedsel voor lichaam en ziel, laat zien hoe eten en religie nauw verbonden zijn en leidt je langs de geschiedenis van godsdiensten en de tradities rondom samen eten en drinken. Voedsel is er niet alleen om te blijven leven, maar samen eten is ook een manier om je (opnieuw) te verbinden met anderen.

Smoofl

Proeven

Nu het weer langzamerhand richting de herfst gaat is het tijd om de keuken in te duiken, iets lekkers te bakken, en te genieten onder een dekentje met wat lekkers voor jou en …je hond! Want met deze heerlijke muffin mix maak je muffins die niet alleen voor jou lekker zijn, maar ook een gezonde verwennerij zijn voor de hond. Je hoeft alleen maar water toe te voegen aan deze gezonde mix van o.a. teffmeel, kokosmelkpoeder en bosvruchten.

De Muffin Mix (185 g) kost € 6,50 en is vanaf begin oktober verkrijgbaar via www.smoofl.com en diverse verkoopadressen in Nederland en België.

Kopen

Een planner is hét hulpmiddel om je leven meer structuur te geven, zodat je meer tijd over houdt voor dingen waar je gelukkig van wordt. Deze planner is ontwikkeld door mijn favoriete blogger Cynthia Schulz! Zij is echt een expert in plannen. In de Structuurjunkie-planner staan week- en maandoverzichten en is plek voor vooruitblikken en reflectie. Ook handig: de planner is geheel naar eigen inzicht in te vullen: er kan op iedere moment van het jaar gestart worden.

Lezen

De smaak van het plannen te pakken gekregen? Cynthia maakte ook dit ‘Werkboek voor de structuurjunkie in spé‘. Voor iedereen die graag meer structuur wil in zijn of haar leven! Het werkboek is luxe uitgevoerd met folie, en fijn beschrijfbaar papier. Achterin vind je vier extra uitscheurbare prints met motivational quotes.

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*