Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven
fjantig

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

saturday six

Zien

appels plukken

Breng nu een bezoek aan de Betuwe, want het is een prachtig gezicht, al die boomgaarden vol appels en peren! En dit weekend kun je ze ook plukken! Tientallen fruittelers in heel Nederland openen hun boomgaarden en landwinkels voor de rest van het land.

Kijk op http://defruitigste.nl/plukdagenvoor adressen en meer info!

foodtruck

Beleven

Hopelijk kunnen we nog genieten van een mooie nazomer, er zijn namelijk nog een aantal foodtruckfestival gepland:

Rrrollend Groningen op de Ossenmarkt
Toost in Uithoorn
Smaak Karavaan in Tilburg

wandelweken

Doen

Van 17 t/m 30 september zijn er weer de ANWB wandelweken. Met op 22 en 29 setember begeleide (stads)wandelingen in het hele land. Kijk op anwb.nl/wandelweken voor een route bij jou in de buurt! Leuk als je net als ik iedere dag voor die 10.000 passen gaat.

danone danio

Proeven

Deze nieuwe smaken van Danone Danio special vielen mij meteen op. Door de leuke verpakking en de bijzondere smaken! De witte chocolade gember heb ik inmiddels al geproefd en goed bevonden! De kaneelbroodjes smaak moet ik nog proberen. Te koop in volgens mij iedere supermarkt voor € 2,19 (450 gram). Heb jij ze al geprobeerd?

fjantig

Kopen

Heb jij ook al met plezier de nieuwe IKEA gids doorgebladerd? Heerlijk wooninspiratie opdoen, het is net een tijdschrift toch? Mijn oog viel meteen op deze fantastische haakjes, in de vorm van drie stoelen. Die wil je meteen hebben toch? Voor maar € 3,95! Nu maar snel weer een bezoekje aan IKEA plannen!

Cyprus reisgids

Lezen

Voor mijn reis naar Cyprus kocht ik deze ANWB extra gids. En wat was ik aangenaam verrast door de moderne en hippe opmaak van deze compacte reisgids. Het boekje is opgebouwd rondom 15 hoogtepunten en geeft ook leuke hippe adresjes voor restaurants en winkels. Er zit een handige uitvouwbare kaart in en er is ruimte voor eigen notities en reminders. Een aanrader!

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

4 Comments

  1. Leuke tips weer. Die haakjes had ik niet gezien in de nieuwste IKEA-gids die ik zelf eigenlijk helemaal niet zo aansprekend vond als normaal. De opzet was nu heel anders en ik had het gevoel dat ik niet meer alles zag wat er was (alleen maar hetgeen ze in de uitgelichte huizen hadden geplaatst). Maar misschien ligt dat aan mij. Sowieso ga ik binnenkort weer eens een rondje doen daar. Leuk van het ANWB-boekje! Ik heb nog tig oude varianten liggen (niet van Cyprus overigens).

  2. Leuk zijn die haakjes van IKEA! Zag buiten het zwarte kastje voor aan de muur en de haakjes geen hebbedingen in de gids. Maar als ik naar de winkel ga is mijn kar toch altijd wel aardig gevuld 🙂 Veel plezier nog op Cyprus.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*