Home » MHK Culi news flash januari
Australian Valentijn 2016

MHK Culi news flash januari

De laatste culi news flash van My happy kitchen is alweer een poos geleden. Best raar eigenlijk, mijn mailbox stroomt altijd vol met leuke persberichten. Nieuw jaar, nieuwe kansen, dus we gaan deze rubriek maar weer eens nieuw leven inblazen. Dit was het leukste culi news van januari.

culi news flash

Australian Valentijnscollectie 2016 ‘Let chocolate love rule’

Valentijnsdag en chocolade, die horen gewoon bij elkaar. Want met het geven van chocolade schiet Cupido nooit mis. En al helemaal niet als de chocolade er zo mooi uit ziet als die van Australian. In de nieuwe collectie dit jaar 3 soorten harten:

‘Heart to Get’ – in de smaken melk, puur en wit met een crispy vulling en verpakt in een bewaarblik met kaartje. € 6,95

‘Hearts’ – een hart van melk of pure chocolade met luxe opgelegde noten. € 9,95

‘4 Heart Nuts’ – kun je niet kiezen, ga dan voor deze doos met vier kleinere chocolade harten in de smaken melk, puur, wit en aardbei en een vulling van amandelen, hazelnoten, pecan en pistache. € 6,95

Australian Valentijn 2016

 

Koop een kip

In navolging van de populaire koe en het varken is er nu ook koopeenkip.nl Kippen die als ze dat willen hun hok uitmogen, buiten lekker rond pikken en scharrelen. Pluimvee met een prima leven dus. En dat proef je! Om een pakket van koopeenkip.nl te bestellen, klik je op de website op het kippenhok. Als het lot op 100% verkocht staat, worden de dieren geslacht. Daar wordt een pakket van samengesteld met verschillende kipproducten. Ongeveer een vrieslade vol (6,5 kilo) kost € 79,95.

Koop een kip

 

Gouden Kip

En als je dan toch een vrieslade vol lekkere kip hebt, schaf dan gelijk Gouden Kip aan. Dit kookboek over het meest gegeten stukje vlees ter wereld bevat 120 recepten voor elke dag en elk moment. Van snelle Vietnamese chilikip tot Thaise kipburgers.

Auteur Diana Henry is een van de meest geliefde kookboekschrijvers van Engeland en heeft een wekelijke column in The Sunday Telegraph.

Bekijk hier alvast een paar pagina’s uit Gouden Kip of koop het boek hier (€ 19,99).

Linzen chips van Lima

Linzen zijn – net als alle andere bonen – weer helemaal hip. En gezond. Dus wil je genieten zonder schuldgevoel? Neem dan deze linzen chips van Lima. 100% biologisch en vegetarisch, maar ook gewoon krokant en lekker! En omdat ze in de oven worden gebakken bevatten deze chips minder dan 5% vet. De chips is verkrijgbaar bij diverse natuurwinkels in de smaken Original en Chili. Een zak kost € 1,79.

Lima-Lentil-Chips-Original-en-Chili

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

2 Comments

  1. Linzenchips, ik ben super nieuwsgierig! Zo een kip kopen klinkt ook best wel interessant, is wel een investering in 1 keer. En 6,5 kilo past niet in ons sneue vriezerlaatje 😛

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*