Home » Foodbucketlist 1e kwartaal 2016…of toch maar niet?

Foodbucketlist 1e kwartaal 2016…of toch maar niet?

Ieder kwartaal zet ik op een rijtje welke gerechten ik in de komende drie maanden wil gaan maken, mijn foodbucketlist. Als een soort van stok achter de deur, juist voor die gerechten die me wat lastig lijken of waar ik om één of andere reden tegenop zie. Ik experimenteer natuurlijk altijd volop, maar zo’n lijstje kan soms net een duwtje in de goede richting zijn.

Foodbucketlist

bucketlist

Eerst maar even terugblikken naar de foodbucketlist van het vierde kwartaal van vorig jaar. Een triest resultaat mag ik wel zeggen. Van de vijf voorgenomen gerechten heb ik er maar één gemaakt. Jam of compote dus. Wel twee keer, mag ik die dan dubbel tellen?Rode uien port chutney

Ik maakte mandarijnen marmelade en rode uien port chutney. In ieder geval voor herhaling vatbaar! Niet gelukt zijn dus de Thaise kip in pandangblad, de spaghetti alle vongole, het Turks Fruit en de limoncello.

Mmmm, ik twijfel nu wel even over wat te doen….aan de ene kant is zo’n stok achter de deur wel fijn maar aan de andere kant: ik kook en bak wat af, probeer regelmatig iets nieuws, en okay, dan is het misschien een keer niet van de bucketlist.

Ik heb het een jaar gedaan en het is mooi geweest. En natuurlijk gaan die spaghetti alle vongole er komen (als die in een restaurant op de kaart staan bestel ik ze direct!) en ook de rozenblaadjes en pistachenoten voor het Turks Fruit liggen al klaar. Deze recepten (en nog veel meer!) zul je dan ook zeker in 2016 voorbij zien komen op mijn blog!

Hebben jullie nog verzoekjes? Recepten die je graag een keer hier voorbij ziet komen? Laat het me weten in de reacties!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*