Home » Quilty pleasures

Quilty pleasures

Iedereen kent en heeft ze wel, van die heimelijke ‘pleziertjes’ waar je helemaal blij van wordt maar waar je je misschien ook een beetje voor schaamt. ’s Nachts met een lepel de pot Nutella leeg eten bijvoorbeeld of het programma Pawn Stars kijken op Veronica. Natuurlijk hoef je je nooit te schamen over wat je leuk of lekker vindt, maar je hoeft het nu ook niet meteen te delen met de hele wereld. Alhoewel dan vaak blijkt dat je helemaal niet de enige bent met een vreemde liefhebberij. En gedeelde ‘smart’ is natuurlijk halve smart!

Dr Oetker kwarktaart

 

Op culinair gebied heb ik ook zo mijn quilty pleasures. Zo ben ik bijvoorbeeld dol op van die simpele aardappelpuree uit een pakje. Poeder waar je alleen nog maar water aan hoeft toe te voegen. Klont gezouten roomboter er door en genieten maar. Ga ik natuurlijk nooit voor uitkomen….

Of van die kwarktaarten van Dr. Oetker, met zo’n bodem van koekkruimels en boter, en een mix van kwark en vruchtenpoeder. Niet te versmaden! Maar dat zet ik natuurlijk niet op mijn blog..
En tot slot crème fraiche. Een heerlijk ingrediënt in bijna alles. Maar het lekkerste is om gewoon zo met een lepel uit het bakje eten.
Heb jij ook culinaire quilty pleasures? Laat het me weten!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*