Home » Een kijkje in ‘mijn happy kitchen’
een nieuwe keuken kiezen

Een kijkje in ‘mijn happy kitchen’

Meer dan 20 jaar al droomde ik van een nieuwe keuken. En iedere keer was er wel weer een waslijst van dingen die we eigenlijk ook nog wel wilden doen. En ja, je kunt je geld  echt maar één keer uitgeven. Dus reisden we in die 20 jaar de halve aardbol over, begonnen een eigen zaak en kregen een kind.

Mijn keuken

een nieuwe keuken kiezen


De droom van de keuken bleef. Sluimerend op de achtergrond, maar toch…. Voor iemand die zo graag kookt was die keuken van mij met recht een bij elkaar geraapt oud zootje.
De oude keuken De oude keuken
Totdat…bijna twee jaar geleden mijn droom – mede met behulp van mijn allerliefst ouders – eindelijk werkelijkheid werd. Alles er op en er aan, de keuken uit mijn dromen! Hierboven nog wat foto’s vlak voor de sloop…
Het is even doorbijten (lees drie weken stof en puin, drie weken pizza, patat en brood) maar dan heb je uiteindelijk ook wat!
Sinds die dag woon ik praktisch in mijn keuken, zo blij ben ik er mee! Met recht een happy kitchen! Wat een ruimte, wat een opbergmogelijkheden! En dat aanrechtblad!
De keuken van My happy kitchen
We hebben een hele vreemde vorm keuken aangezien ons appartement in een schuine hoek loopt. Maar met wat passen en meten hebben we alles er uit gehaald wat er in zat! Dus veel werkruimte, fornuis met vijf pitten, veel diepe lades, een grote koelkast en vriezer, een oven én een combimagnetron.

Door de grijze en grauwe januari dag zijn de foto’s niet optimaal. Maar ik wilde nu al zo lang een keer mijn keuken laten zien (en het was eindelijk een keer helemaal schoon en netjes).De keuken van My happy kitchen

De keuken begint breed en eindigt in een smalle hoek met een deur naar mijn balkon.

Heb jij ook een keuken waar je van droomt of heb je je droom al gerealiseerd?

Tags

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

3 Comments

  1. Oh wat prachtig zeg! Wij zijn tijdelijk aan het huren en hebben nu ook een fantastische keuken. Heel fijn is dat!

  2. Thnx! En straks ook een mooie keuken hoop ik?

  3. Wat tof met zo veel lades en werkruimte! Wij zijn net verhuisd naar een andere huurwoning, de keuken was echt (net zoals de rest van het huis) een bouwval en compleet uitgeleefd. Inmiddels leven we zo’n twee weken op pizza, stoommaaltijden, een keer Chinees en salades. Gelukkig is de keuken nu bijna klaar, het is nog niet mijn droomkeuken, maar het is wel een enorme upgrade vergeleken met de vorige keuken. ?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*