Home » Betaalbaar overnachten in Bunk Hotel Utrecht
Bunk Utrecht

Betaalbaar overnachten in Bunk Hotel Utrecht

Betaalbaar overnachten op een unieke locatie in hartje centrum van Utrecht? Dat doe je bij Bunk hotel Utrecht! Of je nu wilt gaan stappen, op tijd in de Jaarbeurs moet zijn of gezellig een weekend gaat winkelen.

Betaalbaar overnachten in Bunk Hotel Utrecht

Bunk hotel Utrecht

Op slechts 400 meter lopen vanaf Utrecht Centraal vind je Bunk hotel, gehuisvest in een getransformeerde kerk. De monumentale kerk uit 1893 is nu een budget hotel met 45 kamers en zogenaamde pods. Waar je al vanaf € 24,00 per nacht kunt slapen! Bunk hotel Utrecht heeft in 2021 de HOSCAR gewonnen in de categorie Extraordinary Innovation van meer dan 17,900 hostels over de hele wereld.

Betaalbaar overnachten in Bunk Hotel Utrecht

Betaalbaar overnachten in pods en kamers

In het hotel kun je kiezen voor een zogenaamde pod of een kamer. Een pod is een kleine ruimte met enkel een bed, af te schermen met een verduisterend gordijn. Zachte fair-trade handdoeken, biologische zeep en heerlijke lakens op je bed zijn gewoon inbegrepen, de badkamer deel je. Pods zijn al te boeken vanaf € 24,00. Liever je eigen sanitair? Er zijn verschillende kamertypes te boeken, voor 2,3 of 4 personen. De kamers zijn niet ruim maar wel praktisch ingericht en voorzien van douche en toilet. Een kamer boek je vanaf € 54,00.

Betaalbaar overnachten in Bunk Hotel Utrecht

Kerkorgel

Het interieur van het hotel is prachtig. Het enorme Quellhorst-orgel staat centraal in het restaurant en is nationaal erfgoed. Boven is een entresol verdieping waar je kunt werken.Kleine tip: door de akoestiek van de kerk is het wel wat rumoerig, oordopjes (die ik gelukkig altijd bij mij heb, zijn wel aan te raden als je een lichte slaper bent). Als je aan het werk  bent kun je een Bluetooth koptelefoon dragen.

Bunk hotel Utrecht

All day breakfast, lunch & diner

In het restaurant beneden kun je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat terecht. Van breakfast bowl en pancakes tot Tom ka soep en gnocchi. Zit je boven bij de werkplekken, scan dan eenvoudig de qr-code op tafel en je eten en drinken wordt naar boven gebracht.

NB: Bunk heeft ook een hotel in Amsterdam Noord, waar je ook betaalbaar overnachten kunt in een getransformeerde kerk!

Ik ben uitgenodigd om in dit hotel te eten en overnachten. Lees voor meer informatie mijn disclaimer

Tags

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*