Home » Verleng de zomer: Fruits de Mer festijn The Park
Fruits de Mer festijn

Verleng de zomer: Fruits de Mer festijn The Park

Niets helpt mij beter het zomergevoel vast te houden dan te genieten van een enorme schaal met oesters, kreeft en langoustines en een mooi glas witte wijn. Restaurant The Park voelt dat haarfijn aan en organiseert daarom van 8 t/m 17 september het zomerse Fruits de Mer festijn.

Fruits de Mer festijn

Cotes d’ Azur

Met een beetje geluk kun je plaatsnemen in de prachtige binnentuin van restaurant The Park in het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. En je direct aan de Cotes d’Azur wanen.

Fruits de Mer festijn

Tijdens het voorproefje dat ik onlangs kreeg was het helaas niet zonnig genoeg. Maar ook binnen in het restaurant gaf de etagère vol schelp- en schaaldieren mij een instant vakantiegevoel!

Fruits de Mer festijn

Fruits de mer festijn

Gelukkig regende het niet de hele tijd dus konden we – met een glas bubbels! – op het overdekte balkon genieten van de amuses en voorgerechtjes. Het heeft iets heerlijks rustgevend om met een speld kleine alikruikjes leeg te pulken.

Fruits de Mer festijn

En ze zijn zo lekker! Het ene na het andere heerlijke visgerechtje kwam voorbij maar de Sint Jacobsmossel ‘black and white’ met o.a. limoencrème is één van de lekkerste visgerechtjes die ik ooit gegeten heb!

Fruits de Mer festijn

Water in de mond

Tijd om aan tafel te gaan voor het hoofdgerecht. Het water loopt mij in de mond van zo’n plateau fruits de mer. Het beste uit de oceaan zo voor het grijpen! Dus schortje om en aanvallen maar! Ik genoot van kokkeltjes, de eerste platte Zeeuwse oesters, venusschelpen, langoustines, gamba’s, krab, kreeft en mosselen. Mag ik hier blijven wonen? De scheermesjes, met een vinaigrette van champagne, gekonfijte citroenschil en olijfolie waren echt to die for! The Park betrekt al haar vis van Koninklijke Schmidt zeevis in Rotterdam.

Fruits de Mer festijn

Inspired by

Eten van topniveau dus! Niet voor niets is restaurant The park ‘inspired by’ de met twee sterren bekroonde chef-kok Erik van Loo (restaurant Parkheuvel). Eten op niveau in een ontspannen omgeving voor een toegankelijke prijs. Wat wil je nog meer? Je kunt in The Park vijf dagen per week terecht voor lunch (ma t/m vr, 12.00 – 14.30) en zeven dagen in de week voor diner (18.00 – 22.00 uur).

Chocolade dessert The Park

Altijd plaats voor dessert

En gelukkig heb ik altijd nog plek voor een toetje! Of dessert, want zo mag deze creatie van pure chocolade, frambozen met witte chocolademousse en gekarameliseerde pecannoten wel heten. Te lekker! Vergezeld met een heerlijk glas dessertwijn de perfecte afsluiting van een perfecte lunch.

Fruits de Mer festijn

Reserveren

Reserveer snel, want je wilt dit niet missen! Je hebt al een plateau fruits de mer vanaf € 37,50 p.p. Reserven kan telefonisch (010 – 440 8165) of info@thepark.nl of via BookDinners.

Ik ben voor dit event uitgenodigd. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*