Home » Good food good vibe bij Restaurant Hendriks
restaurant Hendriks

Good food good vibe bij Restaurant Hendriks

Samen met Bodhi at ik – na een middagje kerstshoppen in het centrum van Den Haag – bij het gezellige restaurant Hendriks aan de Prins Hendrikstraat een lekker 3-gangen diner à la carte voor maar € 15,75 via Social Deal. Restaurant Hendriks staat bekend om zijn pure en eerlijke kwaliteitsproducten en bijzondere borrelkaart. Good food, good vibe!

NB: dit restaurant is inmiddels gesloten en overgenomen. Nu te vinden onder Hendriks Fish & Drinks

Restaurant Hendriks

Chef’s choice plate

Tegen een bijbetaling van 2,00 kozen wij als voorgerecht voor de Chef’s choice plate. Restaurant Hendriks staat bekend om zijn kaart met originele bites, iets waar de meeste gasten echt voor terug komen. De chef’s choice plate is een soort ‘best of’ van deze kaart dus dat leek ons de perfecte keuze voor mensen ons als die nooit kunnen kiezen!

restaurant Hendriks

Op de plank lagen o.a. latkes met zalm, albigondas, artisjok ‘oesters’ en olijfjes. Maar het aller-, aller- allerlekkerste waren de mosselen in vadouvan! Zo ontzettend lekker, dat we de laatste restjes nog net niet opdronken uit de kom (okay, stiekem dus wel). Dit recept ga ik zeker een keer namaken, wordt vervolgd!

restaurant Hendriks

Kaasfondue en burger

Bodhi wilde graag de burger classic met chips en ik MOEST natuurlijk de kaasfondue nemen. Als er ergens kaasfondue op de kaart staat (en geloof me, dat gebeurt niet vaak) dan is dat voor mij altijd keuze numero uno. En deze was echt heel erg lekker, vooral door de armagnac pruimen en de geroosterde paddenstoelen die in de fondue verwerkt waren!

Bodhi vond zijn burger helaas niet zo lekker. Kwam misschien door de wel heel zure salsa verde die er op zat (en het feit dat McDonalds zijn referentiekader is).

restaurant Hendriks

Moelleux en espresso

Hoewel de kokos en limoenblad cheesecake van de menukaart mij heerlijk leek kon ik na de kaasfondue letterlijk geen pap meer zeggen. Gelukkig kon ik die inruilen voor een dubbele espresso. Bodhi koos voor de chocolade moelleux met vers fruit. Een 13- jarige puber heeft altijd honger…

restaurant Hendriks

Live muziek

Deze social deal is iedere dag van de week geldig. Ga je op donderdagavond, dan kun je van vanaf 20.00 uur genieten van livemuziek!

Met Social Deal betaal je voor dit 3-gangen diner a la carte slechts € 15,75 (normaal betaal je € 30,00 dus je krijgt 48% korting).

Restaurant Hendriks

Prins Hendrikstraat 55a
Den Haag
www.restauranthendriks.nl

Ik ben uitgenodigd om in dit restaurant te eten. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*