Home » Chiapas Taco Cartel: simpelweg genieten!
Chiapas Taco Cartel

Chiapas Taco Cartel: simpelweg genieten!

Als ik heel eerlijk mag zijn, ben ik nooit zo’n fan geweest van de Mexicaanse keuken. Maar omdat Bodhi dat wel is maak ik soms weleens een nacho ovenschotel. Toen ik werd uitgenodigd om te komen eten bij Chiapas Taco Cartel in Den Haag nam ik natuurlijk Bodhi mee. En was aangenaam verrast door de heerlijke verse – goed gevulde – taco die ik at. Ik at er haast mijn vingers bij op. Voor herhaling vatbaar in  ieder geval! (Update september 2022: dit restaurant is helaas permanent gesloten).

Chiapas Taco Cartel Restaurant

Not your average Gringo

Chiapas Taco Cartel pretendeert niet typisch Mexicaans te koken. Hier dus geen bediening met sombrero’s en mariachi muziek uit de speakers. Wat ze wel beloven? Dat alles iedere dag vers wordt gemaakt. En dat proef je. Ook willen ze graag het beste betaalbare eten serveren. Met een Mexicaanse twist, geïnspireerd op de provincie Chiapas. Simpel en simpelweg goed!

Chiapas Taco Cartel nachos

Taco Tuesday

En betaalbaar is het zeker. Betaal je normaal gesproken voor twee heerlijke verse taco’s slechts € 11,95, op Taco Tuesday is dat nog maar € 8,00! Dan kan zo’n heerlijke schaal nacho’s er als voorafje ook wel vanaf. Wij kozen voor de nacho special veggie, met gesmolten kaas, guacamole, tomaat, ui, mais en crème fraiche.

Chiapas Taco Cartel taco

Taco of burrito

Je kunt kiezen uit 10 soorten vullingen (waarvan 2 vega en 1 vegan optie), en je kunt kiezen of je een taco of een burrito wil. Ik ging voor de breakfast taco, met gegrild varkensvlees, romaine sla, eieren, tomaat, ui en limoenmayonaise. Té lekker! Bodhi ging voor een burrito. In de ‘Sloppy Joe’ zit o.a. gehakt in tomatensaus, romaine sla, tomaat, ui, kaas en crème fraiche. Ook hij vond ’t zalig!

Chiapas Taco Cartel

Cocktail Thursday

Dol op een lekkere cocktail? Op donderdag kosten alle cocktails van de kaart slechts € 5,00. Ook heel verleidelijk…..Al smaakte een koele witte wijn ook perfect bij de taco.

Burrito

Chiapas Taco Cartel

Chiapas Taco Cartel heeft twee vestigingen. Eentje in Amsterdam (Van Wouwstraat 29H) en in Den Haag, aan de gezellige Prins Hendrikstraat 105. Je kunt in deze twee steden ook online bestellen

Bewaar dit restaurant op Pinterest:

Pinterest pin Chiapas

Ik ben uitgenodigd om bij Chiapas Taco Cartel te komen eten. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*