Home » Betaalbaar Japans eten via Social Deal

Betaalbaar Japans eten via Social Deal

Mijn zoon Bodhi is dol op Japans eten. Toen we deze week het goede bericht kregen dat Bodhi over is naar de 3klas van het VMBO (kader) was dat een mooie gelegenheid om weer eens lekker uit eten te gaan. En betaalbaar Japans eten, dat kan natuurlijk prima via Social Deal! Des te meer geld hadden we over om eerst lekker te winkelen.

Betaalbaar Japans eten via Social Deal

Oni

Restaurant Oni aan de gezellige Prinsestraat in Den Haag stond al langer op mijn wensenlijstje. Het bijzondere en strakke interieur en de huisstijl spreken me heel erg aan. Oni is dan ook Japans voor uitzonderlijk. En naast het uitzonderlijke interieur is ook het eten er uitzonderlijk goed!

Betaalbaar Japans eten via Social Deal

Appetizer

We begonnen met een appetizer van gefrituurde seafood en een heerlijk miso soepje. Erbij een hele goede droge witte (huis)wijn, die perfect combineerde met het eten. Cola voor Bodhi natuurlijk J

Betaalbaar Japans eten via Social Deal

Bentobox

De deal bestond verder uit een bentobox, een orginele Japans lakdoos, opgedeeld in vakken en gevuld met een combinatie van vis, vlees en groente. Een heerlijke verse salade, sushi met o.a. garnaal, zoete omelet en tonijn, gefrituurde kippendij, gestoomde rijst en teriyaki zalm. Een beste hoeveelheid ook, gelukkig eet Bodhi met liefde op wat ik laat liggen…Zo’n bentobox is eigenlijk de ideale combi als je niet kunt of wilt kiezen tussen vlees of vis. De sushi was kakelvers, de kippendij zowel knapperig als mals maar vooral de zalm was to die for. Goed bereid, wel doorbakken maar niet droog, en heerlijk van smaak door de teriyaki marinade. De frisse salade en gestoomde rijst maakte het af!

Restaurant Oni

Prinsestraat

Restaurant Oni is de perfecte afsluiter van een gezellig middagje winkelen (iets wat wij ook hadden gedaan). Het ligt heel centraal in het centrum, vlakbij de leukste winkels. We waren dan ook goed geslaagd en bepakt en bezakt toen we in het restaurant aankwamen!

Betaalbaar Japans eten

Voor het Japans bentobox-diner betaal je via Social Deal maar € 14,00 (normaal € 24,50 dus een besparing van 43%). Er wordt altijd gewerkt met verse seizoensproducten dus de ingrediënten wisselen regelmatig. De deal is vanaf aankoop geldig tot 6 oktober en iedere dag van de week (behalve maandag) in te leveren.

Restaurant Oni
Prinsestraat 35
Den Haag
www.oni-restaurant.nl

Ik ben uitgenodigd om in dit restaurant te komen eten. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

2 Comments

  1. ben gek op japans 😀 en dat is zeker niet duur nee!! ik zet hem op mijn lijstje want ben vaak in de stad te vinden deze vakantie!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*