Ik word altijd zo blij van kleurrijk voedsel! Bij het hippe Mugs & Mermaids bijvoorbeeld in Den Haag, kun je roze pancakes en blauwe latte krijgen. Geรฏnspireerd door hun menukaart maakte ik deze pink noodle bowl! Natuurlijke kleurstof Het geheim van de mooie paarse en roze noodles? Rode kool! Door […]
vis
Linguine met pesto van zeekraal en coquilles
Een simpel maar oh zo smaakvol en bijzonder gerecht, deze linguine met pesto van zeekraal. Serveer met gebakken coquilles en waan je op vakantie aan de Italiaanse Riviera! Portofino Zie je jezelf al zitten? Op een zonnig terras in de haven van Portofino? Een koel glas pinot grigio, de geur […]
Pad Thai met garnalen
Thailand heeft een speciaal plekje in ons hart. Niet alleen leerde ik daar op vakantie de liefde van mijn leven kennen, maar ook zijn we verliefd op de Thaise keuken. Als ik deze pad thai met garnalen eet waan ik me weer op een zonnig strandterras ergens in Thailand. En […]
Snelle pasta met gamba’s
Dit is mijn to go pasta wanneer ik snel klaar wil zijn maar toch extreem lekker wil eten! Deze snelle pasta met gambaโs is klaar binnen 10 minuten en je eet je vingers erbij op. Gambaโs Gambaโs zijn eigenlijk geen garnaalsoort, maar een verzamelnaam voor verschillende tropische reuzezeewatergarnalen. De meest […]
Coquilles met pistachecrumble
Coquilles zijn zo lekker, je kunt me er ’s nachts voor wakker maken! Het is typisch een gerecht dat altijd een ‘groots’ effect geeft maar eigenlijk heel makkelijk (en snel!) te maken is. Voor dit gerecht probeerde ik diepvries coquilles en ik was niet teleurgesteld. Ik maakte de coquilles met […]
Omeletrol met kruidenroomkaas en zalm
Een eitje met pasen hoort erbij! En die kun je natuurlijk op allerlei manieren eten. Een gepocheerd ei met hollandaisesaus is mijn favoriet. Maar deze omeletrol met kruidenroomkaas en zalm is een goede tweede! Ontbijt, lunch of brunch Wij doen meestal alleen aan een paasontbijt. Maar als je de magazines […]

