Home » My happy kitchen test: Taart in pot. En geeft twee taartjes weg!

My happy kitchen test: Taart in pot. En geeft twee taartjes weg!

Kan het leuker: iemand een zelfgebakken taartje opsturen met een passende versiering naar keuze? Wel als je een bestelling plaatst bij taartinpot.nl! Hun missie? Making the world a sweeter place! En dat doen ze fantastisch! My happy kitchen testte de taart in pot én mag deze week twee taarten aan jullie weggeven!

taart in pot pasen
Het concept is even simpel als uniek: de gepassioneerde Spaanse Paris bakt de taartjes rechtstreeks in een glazen weckpot. Door het vacuüm verpakken hoeven er aan de taart geen conserveringsmiddelen worden toegevoegd. Alle ingrediënten zijn vers en toch is de taart zo’n drie maanden houdbaar! En het weckpotje kun je na afloop gebruiken in jouw eigen keuken. Om kruiden in te kweken of om bijvoorbeeld zelfgebakken koekjes in te verpakken en opnieuw cadeau te doen!
taart in pot

Je kunt kiezen uit 2 formaten taartjes: 370 ml. (2 personen) of 580 ml. (3-4) personen en in vijf verschillende smaken: chocolade, vanille, citroen, noten en fruit. Bij elk taartje kun je losse decoratie mee bestellen of je maakt het jezelf makkelijk en kiest één van de leuke themataartjes die Taart in Pot voor je heeft gemaakt.

My happy kitchen probeerde de Paas taart. Een heerlijke vanille taart, geleverd met gele fondant, chocolade eitjes, een kuikentje en een paars gele strik. Daarmee toverde ik in een paar minuten het bovenstaande taartje op tafel!

taart en decoratie

Ook heb ik de chocolade en notentaart getest. En ook deze smaakten als vers gebakken! De gewone taartjes zijn verkrijgbaar vanaf € 9,95 (ex. € 2,95 verzendkosten), de themataartjes vanaf € 11,95 ex verzendkosten.

Wie maak jij blij met een taart in pot?

Mijn persoonlijke favorieten zijn Het spijt me taartje en het Welkom terug! Taartje. Maar ik ben ook benieuwd welke jij zou kiezen!

Het spijt me taartje

My happy kitchen mag twee taartjes weggeven! Laat hieronder of op Facebook of Instagram weten welk taartje jij graag aan wie zou willen sturen en waarom. Like mijn Facebook of Instagram en die van Taart in pot (Facebook/Instagram) voor bonuspunten!

Reageren is mogelijk tot donderdag 9 april 17.00 uur. Daarna maak ik op Facebook de winnaars bekend en neem ik contact met de winnaars op voor de verzending van de taartjes.

8 Comments

 1. Ik ga voor een ladies night, voor mijn zusje. Het is net uit met haar vriend, dus ze kan wel wat gezelschap zonder mannen gebruiken. Ik volg je via FB.
  nynkeboer21@gmail.com

 2. Ziet er gaaf uit zeg! Wat een leuk idee, ik had er nog nooit van gehoord.

 3. Sandra Nota

  Wat een ontzettend leuk concept, ga ik zeker onthouden om een keer cadeau te doen!

 4. Super leuk idee, deze kende ik nog niet maar inderdaad echt leuk om iemand cadeau te doen 🙂

 5. Ja leuk he! Handig om te onthouden voor bij een geboorte, verjaardag etc.

 6. Zeker handig, prijs is vergelijkbaar met een bos bloemen en een stuk origineler!

 7. Het weckpotje is ook zo leuk, daar heb je na de tijd ook nog veel aan!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*