Home » Test Ekomenu + 50% korting om het zelf te proberen!
Test Ekomenu

Test Ekomenu + 50% korting om het zelf te proberen!

Hoewel ik dol ben op koken en zelfs op boodschappen doen, is de realiteit dat ik ook gewoon een baan (en uitgebreide hobby) heb en dus chronisch tijd te kort heb. Toen ik gevraagd werd om de Ekomenu maaltijdbox uit te testen zei ik dan ook volmondig ja! Ik test Ekomenu en geef ook nog eens 50% korting om het zelf te proberen!

Test Ekomenu

Test Ekomenu

Er zijn heel wat maaltijdboxen op de markt. Ekomenu springt ertussen uit vanwege het feit dat de maaltijden rijk aan groente zijn, met verse 100% biologische ingrediënten van topkwaliteit. Ook bijzonder: Ekomenu kent verschillende maaltijdboxen. Gebaseerd op een dieet (glutenvrij, lactosevrij, koolhydraatarm, diabetes), een leefstijl (vegetarisch, vegan) maar bijvoorbeeld ook boxen als ‘wereldeters’, ‘9 maanden’ of ‘streek’. Bijzonder origineel!

Test Ekomenu

Variatiebox

Ik koos voor de variatiebox, een combi van vis, vlees en vega. In de box zitten drie recepten voor twee personen. En met ‘mijn persoonlijk menu’ kun je online ook nog eens zelf bepalen wat je wilt eten. Dat was dit keer niet het geval, ik kreeg drie ‘verrassingen’ opgestuurd!

Marokkaans stoofpotje

Mijn ervaring

We ontvingen drie maaltijden: een spaghetti Bolognese, een Marokkaans stoofpotje met couscous en een zuurkoolovenschotel (met vegan chorizo). De spaghetti Bolognese viel het beste in de smaak, en wat een enorme hoeveelheid groente. En ook de volkoren spaghetti werd goed ontvangen, een heerlijke bite. Het Marokkaans stoofpotje – met heerlijke kippendijfilet – beviel ook goed, al zijn mijn mannen wat minder gecharmeerd van couscous. Ook hier weer enorme hoeveelheden groente, wat zijn we gezond bezig!

Alleen de zuurkoolovenschotel viel echt niet in de smaak. Maar dat kan gebeuren toch? Wat ik leuk vind aan dit soort maaltijdboxen is dat je wat makkelijker buiten je comfortzone stapt en sneller wat nieuws probeert.

De maaltijden waren allemaal prima binnen de aangegeven tijd (gemiddeld 30 minuten) te bereiden en de stap-voor-stap instructies helder.

Ekomenu zuurkoolovenschotel

Bestel nu een proefpakket met 50% korting!

Ik mag namens Ekomenu jullie eenmalig een maaltijd voor twee personen aanbieden met 50% korting. Bestel het proefpakket door op de site, via de zoekbalk, rechts bovenin, ‘Proefpakket’ in te vullen. Vervolgens kan je kiezen uit drie verschillende proefpakketten:

  • Proefpakket variatie
  • Proefpakket vegetarisch
  • Proefpakket Vegan

Klik op ‘2 personen’ en vervolgens op ‘1 maaltijd’. Normaliter kost dit proefpakket €12,50 maar wanneer je drukt op ‘Nu bestellen’ wordt de korting van 50% verwerkt. De nieuwe prijs wordt €6,25 inclusief bezorgen. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Voor deze blogpost heb ik producten ontvangen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*