Home » Perris The Lightening Solution – dé oplossing bij hyperpigmentatie!
Perris The Lightening Solution

Perris The Lightening Solution – dé oplossing bij hyperpigmentatie!

Sinds mijn zwangerschap van Bodhi, nu alweer meer dan 16 jaar geleden, heb ik last van pigmentvlekken, ook wel hyperpigmentatie genoemd. Persoonlijk stoor ik mij er niet echt aan, maar toen ik hoorde van de nieuwe lijn van Perris Swiss Laboratory, The Lightening Solution, werd ik toch wel nieuwsgierig. De afgelopen twee maanden testte ik deze producten.

Perris Swiss Laboratory

Perris Swiss Laboratory werd in 2012 opgericht door de Perris Group. Een team van wetenschappers ontwikkelen en produceren in Zwitserland de producten in de fabriek, Micro-Sphere, waar de Perris Group mede-eigenaar van is. Een unieke samenwerking waar natuur en wetenschap (farmaceutische technologie) elkaar ontmoeten, met als resultaat de luxe huidverzorgingslijn: Perris Swiss Laboratory.

De Perris Group is in 1981 opgericht door Michele Perris en is gevestigd in Monaco. Een echt familiebedrijf dat wereldwijd vertegenwoordigd is in meer dan 37 landen met luxe premium merken als Parfums Houbigant Paris, Perris Swiss Laboratory (Skin Fitness) en Perris Monte Carlo Fragrances. Over die laatste schreef ik al eerder een artikel.

Hyperpigmentatie

The Lightening Solution

De nieuwe lijn The Lightening Solution bevat drie verhelderende producten. Het Lightening Dark Spot Serum en de Radiance Activating Lotion. Beide producten zijn geschikt voor de normaal tot droge en zelfs de zeer gevoelige huid. Eerder maakte Perris Swiss Laboratory al de Lift Lightening Peeling. Deze producten gaan samen de strijd tegen verkleuring van de huid aan en werken verhelderend en corrigerend op bestaande verkleuringen (hyperpigmentatie).

Perris The Lightening Solution serum

Lightening Dark Spot Serum

Het Lightening Dark Spot Serum bevat 95% natuurlijke ingrediënten. Dit serum zorgt dat de huid 24 uur lang gehydrateerd wordt en dat deze zichtbaar meer helder en stralender is. Het werkt corrigerend op dark spots (hyperpigmentatie) en werkt preventief op foto-aging. Een heerlijk serum dat ‘s morgens en ’s avonds wordt aangebracht na de reiniging en direct een stralend resultaat geeft. Vitamine E, C en B3 geven de huid extra weerstand en werken herstellend en ontstekingsremmend. Hyaluronzuur voorziet van optimale hydratatie. Daarnaast zorgt ‘sabiwhite’ (extract van de Curcumaplant) voor het verhelderende aspect en heeft het serum door het natuurlijke aroma (heliopoeder) een zacht aangename geur.

Lightening Dark Spot Serum € 195,- (30 ml). Te koop bij luxe parfumerieën en Ici Paris XL.

Perris The Lightening Solution lotion

Radiance Activating Lotion

De Radiance Activating Lotion bevat 98% natuurlijke ingrediënten. De heerlijke lotion zorgt dat de huid 24 uur lang gehydrateerd en geplumped wordt en dat deze zichtbaar meer helder en stralender is. Een milde lotion die ’s morgens en ’s avonds wordt aangebracht na de reiniging en direct een stralend resultaat geeft. Vitamine C en B3 (Niacinamide) zorgen voor extra weerstand van de huid en werken samen met het enzym Bromelain herstellend en ontstekingsremmend. Het rozenwater in de lotion kalmeert de huid en laat een lichte, aangename geur achter.

Radiance Activating Lotion € 65,- (200 ml). Te koop bij luxe parfumerieën en Ici Paris XL.

Mijn ervaring met The Lightening Solution

Luxe gezichtsverzorging is vaak alleen al een traktatie vanwege de heerlijke geur! Het rozenwater van de lotion ruikt zalig. En helemaal lekker is de geur van het serum, dat een beetje naar amandelen ruikt. Ook vind ik het fijn dat het serum in een glazen fles met pompje zit. Wel zo hygiënisch en makkelijk te doseren. De producten zijn niet goedkoop maar met het serum doe je ontzettend lang! En het belangrijkste: mijn huid – die in de zomermaanden vaak nog meer last heeft van pigmentvorming – ziet er zo veel beter uit! Jonger word ik er natuurlijk niet op, maar stralender reken ik ook goed!

De producten heb ik ontvangen van Prestige Cosmetics Benelux. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*