Home » Vitamin C skin routine van The Bodyshop
Vitamine C skin routine Bodyshop

Vitamin C skin routine van The Bodyshop

Persoonlijk vind ik dat ik best gezegend ben met een goede huid. Deels erfelijk (mijn moeder van bijna 75 ziet er ook nog zo goed uit!) en deels omdat ik mijn huid van jongs af aan graag goed verzorg. Sinds een maandje ben ik overgestapt op een nieuwe verzorgingslijn, de Vitamin C skin routine van The Bodyshop. En ik ben er super tevreden over!

Vitamine C skin routine Bodyshop

Vitamin C skin routine

Na een zomer vol zon, zand en zee kan mijn huid wel een oppepper gebruiken. Om die natuurlijke ‘glow’ weer terug te krijgen is Vitamine C ideaal. Vitamine C helpt hyperpigmentatie verminderen en verheldert de huid. En vooral van hyperpigmentatie heb ik veel last. Mijn Vitamin C skin routine is als volgt: ik gebruik de Daily Cleansing Polish om mijn huid te reinigen, vervolgens het serum en ik sluit af met de moisturiser.

Vitamin C daily cleansing polish

Een facewash en scrub in één, ideaal. Een lichte gel verrijkt met micro-parels van jojoba en perliet (een soort vulkanisch glas) die samen dode huidcellen zachtjes wegscrubben. Deze facewash bestaat voor 92% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het laat je huid fris en glad aanvoelen en is geschikt voor elk type huid.

De Vitamin C daily cleansing polish kost € 19,00 (100 ml)

Vitamine C skin routine Bodyshop

Vitamin C glow revealing serum

Het glow revealing serum bevat maar liefst 10% vitamine C van natuurlijke oorsprong. Aangeraden wordt altijd te kijken naar de hoeveelheid vitamine C in een crème, die moet tenminste 4% zijn wil het effect hebben. Het serum is ook verrijkt met bakuchiol. Bakuchiol staat erom bekend dat het een werking heeft op de huid die vergelijkbaar is met die van retinol.

Het Vitamin C glow revealing serum kost € 28,00 (30 ml)

Vitamin C glow boosting moisturiser

De glow boosting moisturiser van The Bodyshop bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder extract van camu camu-bessen. Camu camu-bessen vormen een van de rijkste natuurlijke bronnen van vitamine C die er zijn. Je huid voelt direct gladder en zachter aan en ziet er stralender uit.

De Glow Boosting moisturiser kost € 24,00 (50 ml)

En ook niet onbelangrijk: de potjes van de creme en het serum zijn gemaakt van gerecycled glas en kan gewoon in de glasbak.

Ik heb deze producten gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*