Home » Besparen met cursus fix jouw financiën!
700 euro per maand besparen

Besparen met cursus fix jouw financiën!

Nu iedereen in zijn portemonnee voelt hoe duur alles is geworden, kan een frisse blik op je financiën geen kwaad. Ik volg daarom online de cursus Fix jouw financiën van Minke en Iris, ook wel bekend als Gierige Gerda en One broke girl. Ik volg beide dames met veel plezier op Instagram en doe nu met nog meer plezier hun super nuttige cursus!

fix jouw financiën

Relatable

Wat mij vooral opvalt aan deze dames: ze zijn zo heerlijke relatable, op z’n goed Nederlands gezegd haha. Wat ik bedoel: in de cursus fix jouw financiën voelt het aan alsof twee vriendinnen je uitleggen hoe je de boel kunt gaan aanpakken. Heel laagdrempelig, herkenbaar en nergens saai of ingewikkeld. Je krijgt echt zin om aan de slag te gaan. Complimenten dames!

De cursus Fix jouw financiën

De cursus bestaat uit vier modules. Iedere module bestaat weer uit video’s én tekstuele uitleg, en bij elke stap binnen de module krijg je handige hand-outs. Bestanden bijvoorbeeld die je kunt uitprinten om je spaarsaldo bij te houden. Of excel-schema’s voor overzicht en inzicht. Ook fijn is het forum, waar je met mede-cursisten in geprek kunt gaan maar ook tips kunt delen.

boodschappenwagen met geld - geld besparen met de cursus fix jouw financiën

Besparen op boodschappen

De voor mij belangrijkste reden om mee te doen aan deze cursus? Besparen op de boodschappen. Ik hou sinds een half jaar ongeveer bij hoeveel ik daaraan uitgeef en dat is echt schrikbarend veel. En deels weet ik ook wel hoe dat komt. Ik heb namelijk geen idee wat producten exact kosten, gooi alles in mijn karretje wat ik denk nodig te hebben en ga eigenlijk alleen voor A-merken. Om nog wel even in mijn voordeel te spreken: ik gooi zelden eten weg!

verspillingsvrije kerst met boodschappenlijstje

Inzicht en overzicht

Door de uitgebreide aandacht die er besteed wordt aan het onderwerp boodschappen heb ik inmiddels goed zicht op wat er beter kan. En ik vind het nog leuk ook! Dat komt natuurlijk ook door extra’s als de bingokaarten waarmee je jezelf lekker kunt uitdagen. Ik ben nu bezig met mijn eigen ‘bodemprijslijst’, het opbouwen van een voorraad. Ik heb het maken van weekmenu’s weer opgepakt! Ik ben nu halverwege de cursus, en heb al zoveel opgestoken!

Wat kost de cursus fix jouw financiën?

De cursus fix jouw financiën kost €69,00. Een net bedrag dat je op zeker terug gaat verdienen wanneer je de tips van de dames opvolgt. En tot eind van deze maand (september 2022) krijg je met de code HAPPY10 €10,00 korting op de cursus. Zo, die  eerste besparing is al binnen! Doe je ook mee? Kun je gelijk – samen met mij – meedoen aan no-spend oktober!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*