Home » My New Lifestyle – in 6 weken zomerklaar!
My new lifestyle

My New Lifestyle – in 6 weken zomerklaar!

Herken je dat? Je zit op zich goed in je vel, maar het mag allemaal wel iets fitter, strakker en soepeler. Helemaal na een coronaperiode vol troost-eten en -drinken (in mijn geval dan) en te weinig bewegen. Tijd voor een zorgeloze zomer in een zorgeloos lichaam.  Ik probeerde het programma om in zes weken zomerklaar te worden met My New Lifestyle!

My new lifestyle logo

My New Lifestyle

My New Lifestyle is een online programma dat gericht is op een gezonder leven en beter in je vel zitten. Zes weken lang krijg je iedere een programma dat per dag maar 20 minuten van je tijd vraagt. Dat moet iedereen lukken toch, 20 minuten vrij maken? In die tijd krijg je nieuwe inzichten, oefeningen en tips. Die je in je eigen tempo – in kleine stappen – kunt toepassen op je eigen leven. Lukt het even een weekje niet? Geen probleem! Het cursusprogramma staat 6 maanden tot je beschikking, zodat je gemakkelijk een weekje kunt inhalen of de cursus zelfs nog een keer kunt doen. 

Er is een handige kalender waarin je precies kunt zijn wat wanneer staat ingepland en een werkboek dat je kunt downloaden. 

Yoga voor de laptop

Weekprogramma My New Lifestyle

Iedere dag van de week staat in een bepaald thema. Op maandag is dat voeding, op dinsdag bewegen en op woensdag mindset. Donderdag is een combinatie van bewegen en mindset en vrijdag staat in het teken van mindset en meditaties. Op zondag tenslotte kijk je terug en plan je vooruit. Met twintig minuten per dag, zeven dagen in de week, ga je zo stapje voor stapje naar een nieuwe lifestyle. 

My new lifestyle

Mijn ervaringen

Wat mij vooral aanspreekt is de veelzijdigheid van de aanpak. Niet alleen maar voeding en bewegen (want stiekem weet je best dat het daar aan schort) maar ook veel oefeningen die juist gericht zijn op mindset. Omdat het daar juist vaak mis gaat. Een meer ontspannen kijk, ruimte  en rust in je hoofd en een relaxt lichaam zorgen ervoor dat je je veel makkelijker houdt aan je voornemens om gezonder te eten en meer te bewegen. Zonder zweverig te worden overigens!

In de (besloten) Facebookgroep kun je al je vragen gewoon stellen en in contact komen met je medecursisten. Kortom, een fijne en vooral laagdrempelige manier om in jezelf te investeren!

My new lifestyle

Enthousiast geworden over My New Lifestyle?

De cursus kost nu tijdelijk € 79,00 (i.p.v. € 119,00). Meld je aan en begin vandaag nog aan jouw nieuwe lifestyle! En check vooral even mijn Instagram, daar geef ik deze week maar liefst vijf cursussen weg!

Ik ben uitgenodigd om aan dit programma deel te nemen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*