Home » The Bodyshop adventskalenders 2021

The Bodyshop adventskalenders 2021

Het is ieder jaar weer een feestje voor mij, de komst van de nieuwe adventskalenders. Die elk jaar wel steeds vroeger lijken te komen! Niet zo gek ook, ze zijn immers vaak snel uitverkocht! De mooiste van allemaal blijven wat mij betreft The Bodyshop adventskalenders 2021. 

The Bodyshop adventskalenders 2021

The Bodyshop adventskalenders 2021

Zoals gebruikelijk zijn er ook dit jaar weer drie verschillende uitvoeringen van de adventskalender. En wat zijn ze mooi!! Ik geef – op een paar voorbeelden na – verder geen spoiler over de inhoud. De pret zit ‘m juist in de verrassing die je iedere dag krijgt. Wil je wel weten wat je krijgt voor je geld (veel!) dan kun je altijd op de website terecht.

De adventskalenders van dit jaar zijn geïnspireerd op voorbeelden van ‘selfless love’, onbaatzuchtige liefde. Kleine, lieve dingen die elke dag worden gedaan door miljoenen mantelzorgers en vrijwilligers over de hele wereld. Zonder er iets voor terug te vragen. Bij je aankoop van een adventskalender draag je bij aan de donatie die The Bodyshop doet aan organisaties wereldwijd. Het streven is dit jaar £ 500.000,00 te doneren. Daarnaast vind je in elk doosje in de kalenders een kleine ‘act of kindness’ die je zelf kunt doen om daarmee in de donkere dagen van kerst een lichtje te laten schijnen in het leven van je vrienden of familie.

The Bodyshop adventskalenders 2021

Share the Joy adventskalender

Alle drie de adventskalenders hebben een feestelijk pop-up design en zijn volledig herbruikbaar. Als je alle cadeautjes hebt uitgepakt houd je een prachtige opbergdoos over voor sieraden, knopen of knutselspulletjes!

De Share the Joy adventskalender heeft als pop-up een vrolijk gezelschap die je swingend in de kerststemming brengen. Achter de 24 vakjes vind je o.a. lekkere bath bubbels, sheetmasks en bodybutters! Verkrijgbaar online en in de winkel voor € 55,00 (waarde van de producten is € 92,00).

The Bodyshop adventskalenders 2021

Share the Love adventskalender

In de Share the Love adventskalender een pop-up van mensen die op straat donaties inzamelen. De doos heeft twee lades. In de 25 doosjes vind je ook een aantal full-time producten en heerlijke gezichtsmaskers. Verkrijgbaar online en in de winkel voor € 90,00 (waarde van de producten is € 135,00).

Share the Love and Joy adventskalender

In de Share the Love and Joy adventskalender vind je een prachtige pop-up van mensen die gezellig samen de kerstboom opzetten. De twee lades en 25 doosjes zitten boordevol beauty producten, waaronder bestsellers als Drops of Youth en heerlijke maskers. Verkrijgbaar online en in de winkel voor € 130,00 (waarde van de producten is € 228,00).

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*