Home » Verras je moeder met een écht leuk moederdagcadeau!
Radbag moederdag

Verras je moeder met een écht leuk moederdagcadeau!

Chocolade, bloemen, doucheschuim en okay, een ontbijtje op bed. Een moederdagcadeau moet toch origineler kunnen. Het is je moeder, de liefste, mooiste en aardigste vrouw van de wereld! Op deze ene dag in het jaar (dit jaar overigens op 14 mei, zet het in je agenda!) heb je de kans om de belangrijkste vrouw in je leven in het zonnetje te zetten. Of je schoonmoeder, altijd goed om ook daar in te investeren. Ik geef je vandaag de leukste en origineelste cadeautips voor ieder type (schoon)moeder. Doe er je voordeel mee!

Moederdagcadeau: keukengerei

Moederdagcadeau voor de Italiaanse mama

Als je wel eens een relatie met een Italiaan hebt gehad dan weet je het. Je kunt hem de lekkerste gerechten voorschotelen maar la mama maakt het altijd beter. Deze moeder staat van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in de keuken. Dat is haar domein en koken is haar specialiteit. Deze mama doe je dus een groot plezier met een gepersonaliseerde set met keukengerei (€24,95).

Moederdagcadeau: Poster belangrijke data

Moederdagcadeau voor de traditionele mama

Vroeger, toen betekende moederdag nog iets voor haar. Want zo’n zelf geknutselde fotolijst of ketting van macaroni, dat was pas een bijzonder en persoonlijk moederdagcadeau. Niemand verwacht je van dat je aan de slag gaat met lijm en glitter, maar zo’n mooie poster (€ 24,95) waarop de voor haar belangrijkste data staan (jouw geboorte, haar trouwdag) is vast een schot in de roos!  Mooie lijst omheen, niets meer aan doen!

Moederdagcadeau: Eenhoorn slinger

Moederdagcadeau voor de hippe mama

Sommige mensen denken dat het je zus is. Met haar skinny jeans met scheuren, Nike roshe run en Mac lippenstift ziet ze er ook wel heel goed uit. En natuurlijk doet ze mee aan alle (interieur)trends, dus met dit eenhoorn lichtsnoer (€ 27,95) doe je haar vast een plezier!

Moederdagcadeau: Fairy jars

Moederdagcadeau voor de romantische mama

In plaats van een ontbijtje regel je dit keer een romantische date met je moeder. ’s Avonds in de tuin, wanneer het begint te schemeren, schenk je je moeder een glas wijn in, regelt een borrelplankje met kaasjes, worst, olijven en nootjes en geeft haar deze lieve ‘fairy jars‘ (€ 24,95), romantische en betoverende potjes met ledlampjes die overdag opladen in de zon.

Radbag moederdag

Moederdagcadeau voor mijn mama

Er kan er maar één de allerliefste, allermooiste en allerbeste zijn, en dat is natuurlijk mijn eigen moeder. Omdat zij houdt van strakke vormgeving en design koos ik voor haar deze prachtige led klok waarbij de tijd wordt aangegeven met woorden. Het kost wat (€ 99,95) maar dan heb je ook wat! En het allerbeste is nog niet genoeg voor je moeder toch?

Wat geef jij je moeder voor Moederdag? Of houd je het bij een ontbijtje of een bos bloemen?

Dit artikel is tot stand gekomen ism Radbag. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

8 Comments

  1. Ik heb al iets voor mijn moeder, maar ik zie wel wat dingen die ik op mijn eigen verlanglijstje zet 😉 Mijn schoonmoeder valt niet in deze categorieën, dus dat wordt nog lastig. Maar dat mag manlief regelen, het is tenslotte zijn moeder….

  2. Wat een gave klok, je moet er echt van houden, maar het is wel echt een toffe gadget. Zelf geef ik mijn moeder een cadeautje voor in de keuken en wat lekkers voor mij de koffie (zelfgemaakt natuurlijk).

  3. Wij doen er niet aan vanwege mijn moeders geloof. Dan houdt het al vlug op.. x

  4. Wat een fijn artikel! Ik word elk jaar wel uitgedaagd om naast de gangbare bloemen en chocolade of wijn iets anders voor haar te verzinnen, omdat ze op 14 mei jarig is wat vaak rond of op Moederdag valt. Ik ben weg van die poster met belangrijke data en de led klok! Radbag is een heerlijke winkel, ik ga er weer eens een kijkje nemen xoxo

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*