Culinaire adventskalenders: speciaalbier

Culinaire adventskalenders 2018

Eerder schreef ik al een artikel over culinaire adventskalenders, en ik merk dat het weer goed gelezen wordt deze dagen. Tijd voor een nieuw artikel dus, met up-to-date nieuws over de lekkerste culinaire adventskalenders 2018! Ga naar de culinaire adventskalenders 2021!

culinaire adventskalenders

Culinaire adventskalenders 2018

De adventskalenders met chocolaatjes kennen we inmiddels allemaal al. En die zijn natuurlijk ook ontzettend lekker. En verkrijgbaar in diverse kwaliteiten, van € 1,50 bij Xenos tot € 12,50 bij Dille & Kamille met echte Belgische chocolaatjes van Café-Tasse. Maar is er veel meer te krijgen in de 24 vakjes tot kerst: van bier tot kaas, dit zijn de lekkerste culinaire adventskalenders 2018.

 

Culinaire adventskalenders: Aldi wijn

Wijn adventskalender van Aldi

Waarschijnlijk alweer uitverkocht, want verkrijgbaar sinds eind oktober, maar toch nog het even het noemen hier waard: de Aldi wijn adventskalender. Voor € 49,95 tel je 24 flesjes lang af naar Kerst. Met wit, rood, port en wijn met bubbels!

Culinaire adventskalenders: speciaalbier

Speciaalbier adventskalender van Beerwulf

Beerwulf heeft een heerlijke kalender voor de bierliefhebber samengesteld. 24 speciaalbiertjes, in fles of in blik, van 24 verschillende brouwers. All yours voor € 49,95.Proost!

culinaire adventskalenders: speciaalbier

Speciaalbier adventskalender van Hopt

Ontdek elke dag een nieuw speciaalbiertje net de beery christmas adventskalender van Hopt. Te bestellen voor € 69,95

Mymuesli adventskalender

My muesli adventskalender

Ook dit jaar is er weer een heerlijke adventskalender van Mymuesli verkrijgbaar. Er zijn er maar liefst vier: een deluxe versie met muesli’s, porridges en mueslirepen (€ 139,90), een 2go versie (€ 59,90) een porridge adventskalender (€ 49,90) en een mueslireep adventskalender (€ 59,90). Bestel nu, dan heb je de kalender zeker op tijd in huis!

culinaire adventskalenders: thee

Thee adventskalender

Nicole’s choice ken je wellicht al uit de serie ‘Women in foodbusiness’. Nicole verkoopt natuurlijke bakmixen en losse thee, alles zonder geraffineerde suikers, kunstmatige aroma’s en E-nummers. Voor kerst heeft zij deze superleuke thee adventskalender gemaakt. Ontspan tijdens de drukke dagen voor Sinterklaas en Kerst met iedere dag een andere theesoort waarmee je minimaal twee koppen thee kunt zetten.

Culinaire adventskalenders: lakrids

Lakrids 24 adventskalender

Lakrids – het bijzondere Deense snoepje van drop en chocolade – komt met een smakelijke adventskalender. 24 dagen lang Deens snoepgoed verpakt in een fraaie duurzame kalender. Te bestellen voor € 39,00.

Culinaire adventskalenders: olie

Adventskalender met olijfolie en balsamicoazijn

Een adventskalender voor een iedereen die houdt van koken en goed eten! 24 fijne olijfolie- en azijnvarianten, met iedere dag ook tips voor het gebruik ervan. En je kunt de doos laten personaliseren met een naam! Een origineel cadeau voor de feestdagen voor € 59,90!

Culinaire adventskalenders: kaas

Kaas adventskalender

Helaas niet verkrijgbaar in Nederland, maar mocht je toevallig naar Engeland of Frankrijk gaan deze dagen sla dan vooral de Asda, Sainsburry’s, Boots of Carrefour niet over en scoor deze geniale cheese adventskalender. Neem je er ook één voor mij mee please?

Culinaire adventskalenders: kat

Voor hond, kat of cavia

Niet zo culinair voor jou, wel voor je huisdier: bij o.a. Intratuin of de dierenspeciaalzaak scoor je tegenwoordig ook adventskalender met snacks voor je hond, kat, cavia of konijn. Gekker moet het niet worden…..Al krijgt Bodhi er eentje in zijn schoen voor de cavia’s 🙂

Koop jij weleens een adventskalender? Welke is jouw favoriet?

2 Comments

  1. Die voor de dieren Haha, supergrappig! Wat een heerlijk lijstje! Van de thee is ook te leuk! Wij houden van adventkalenders he 😉

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*