Home » The Bodyshop Adventskalender, het ultieme cadeau voor jezelf!
The Bodyshop adventskalender

The Bodyshop Adventskalender, het ultieme cadeau voor jezelf!

Ieder jaar doe ik mijzelf een adventskalender cadeau. Of soms wel meerdere. In de toch al zo gezellige decembermaand vind ik dat namelijk het ultieme cadeautje voor jezelf! Iedere ochtend het plezier van een vakje of doosje openmaken, iedere dag verrast worden met mooie producten, wat een feestje! Favoriet is bij mij toch wel The Bodyshop adventskalender. Omdat je hiermee ook een belangrijk goed doel steunt. Je kunt er dit jaar kiezen uit drie. Bekijk ook de The Bodyshop adventskalenders van 2021

The Bodyshop adventskalender

The entry adventskalender

Ik wil nooit van tevoren weten wat er allemaal in de kalender zit, dan is de dagelijkse verrassing er af. Op deze foto’s zie je ter illustratie maar een paar van de producten. Zo krijg je wel een indruk van de inhoud. In de entry adventskalender vind je  24 kleine verrassingen om je lichaam van top tot teen mee te verfrissen, scrubben en verwennen: lip butters, hand creams, Body Butter en shower gels. Deze had ik vorig jaar, echt zo veel heerlijke producten leren kennen. De kalender kost € 50,00.

The Bodyshop adventskalender

The classic adventskalender

Deze kalender bevat 25 fullsize- en miniverrassingen, zoals mini face masks, een fullsize Banana haircare duo en Almond Milk & Honey Body Butter. De kalender kost € 90,00.

The Bodyshop adventskalender

The ultimate adventskalender

Dit is de ultieme beautykalender. Hij bevat 25 beautyfavorieten en verrassende nieuwe producten van The Body Shop, waaronder het zuiverende Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask en verkwikkende Drops of YouthTM Concentrate. De kalender kost € 130,00.

Alle kalender zijn verkrijgbaar in de winkel en online.

The Bodyshop adventskalender

Aftellen naar kerst voor het goede doel!

De kalenders zijn dit jaar geïllustreerd met personages die tijd doorbrengen in knusse, kleurrijke huisjes in Brighton, waar The Body Shop is opgericht. De personages laten zien wat het betekent om een moderne familie te zijn en samen met vrienden en buren wat liefde te verspreiden. De Classic en Ultimate Adventskalenders bevatten tips voor little acts of kindness, waarmee je de magie van kerst voor iedereen werkelijkheid kunt maken.

Maar terwijl we toeleven naar het kerstfeest en alle gezelligheid die daarbij hoort, mogen we niet vergeten dat veel vrouwen geen veilige en gelukkige thuisbasis hebben. In tijden van crisis neemt ongelijkheid toe en raken mensen uit kwetsbare groepen sneller geïsoleerd. Daarom doneert The Body Shop deze kerst een deel van elke transactie aan organisaties die zich inzetten voor vrouwen die het hardst zijn getroffen door de schaduwcrisis van Covid-19, zodat zij zich weer veilig en geborgen kunnen voelen.

In Nederland werkt The Body Shop deze kerst samen met Fier om het waardevolle werk dat Fier doet te ondersteunen, zoals het opvangen en behandelen van slachtoffers van huiselijk geweld. Als je je kerstinkopen bij The Bodyshop doet, draag je bij aan een nieuw opvangcentrum van Fier waar slachtoffers van geweld, uitbuiting en misbruik, opvang, hulp en bescherming krijgen.  Een plek waar zij een veilig onderkomen vinden en kunnen werken aan hun toekomst.

Ik heb voor deze blogpost een kalender mogen ontvangen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*