Home » De leukste adventskalenders 2019
adventskalenders 2019

De leukste adventskalenders 2019

Het is weer tijd om een adventskalender aan te schaffen, want over minder dan 3 weken mag je al gaan openmaken. En de kalenders gaan hard, want ze worden steeds populairder. Ik zet zoals gebruikelijk weer de leukste adventskalenders 2019 voor je op een rij. Veel foodiekalenders natuurlijk, maar ook een paar anderen. Ga naar de culinaire adventskalenders 2021!

De leukste adventskalenders 2019

leukste adventskalenders 2019

Ontbijtje?

Ontbijtje je graag met muesli, mueslirepen of porridge? Dan zijn deze vier adventskalenders echt iets voor jou. In de deluxe versie krijg je gewoon alles, plus lekkere biologische thee en chocolade. De muesli adventskalender biedt je 24 verschillende muesli’s, waarvan 9 exlusief voor de feestdagen. Porridge biedt 24 hartverwarmende porridges in handige 2 go-cups en de mueslireep kalender, nou, dat snap je wel.

Deluxe adventskalender, € 139,90
Muesli adventskalender, € 59,90
Porridge adventskalender, € 39,90
Mueslirepen adventskalender, € 59,90

adventskalenders 2019

Wijnen, wijnen, wijnen!

In de jaarlijkse wijnadventskalender van Aldi vind je 24 wijnflesjes van JP. Chenet waarmee je zeer smaakvol kunt aftellen tot kerst. Een mooie mix van rood, wit, rosé en natuurlijk bubbels!

Wijnadventskalender, € 49,95

Jumbo wijn adventskalender

Geen fan van JP. Chenet of vind je het juist leuk om door een ‘proeverij’ 24 verschillende wijnen van over de hele wereld te ontdekken? Ga dan voor de nieuwe Wine Advent Calendar van Jumbo. Verpakt in elegante tubes van 100 ml., goed voor een glas rode of witte wijn. Er zit een boekje bij met informatie over de wijnen, tips voor een wijnproeverij en wijnspijscombinaties. Te koop vanaf deze week voor € 49,95 in de supermarkten van Jumbo of via Jumbo.com

adventskalenders 2019

We wish you a beery christmas

Meer een liefhebber van bier? Hopt, de online webshop voor speciaalbier, presenteert de nieuwe Beery Christmas 2019. Dit jaar zijn (bijna) alle 24 bieren exclusief gebrouwen voor de kalender! Ontdek hoppige bieren, blonde bieren, bieren met geroosterde mout en nog veel meer. Dit jaar moet je echter op zoek naar je biertje-van- de-dag! Los elke dag een raadsel op en vind je bier aan de hand van het design. Dus zoeken, uitpakken en koud zetten voor vanavond!

Beery christmas adventskalender, € 69,90

Adventskalender The Bodyshop

Adventskalender The Bodyshop

Voor mij toch wel één van de ultieme adventskalenders voor beauty-liefhebbers. De Bodyshop heeft er drie: een normale (€ 50,00), een deluxe (€ 85,00) en een ultimate (€ 120,00). Als ik nou beloof om de rest van het jaar heeeeeel lief te zijn, krijg ik dan de ultimate? Verkrijgbaar online en in de winkel.

adventskalenders 2019

Adventskalender met professioneel gereedschap

Jij de adventskalender van The Bodyshop? Koop voor je man/vriend dan deze adventskalender met professioneel gereedschap. Kunnen jullie samen iedere dag een vakje openmaken! Van inbussleutel tot bithouder en wisselklingen (geen idee waar ik het over heb), inclusief een handige opbergtas.

adventskalenders 2019

Chips!

Fan van Pringles? Je moet ‘m wel ff bestellen in Duitsland, maar dan heb je 24 dagen lang chips! 23 kleine busjes pringles (40 gram) en een grote bus van 200 gram. Ik zeg lekker voor bij je wijn- of bieradventskalender!

adventskalenders 2019

Niet voor de poes

Of eigenlijk toch wel. Want deze adventskalender geeft je 24 dagen lang een snoepje voor de kat of poes! Te koop bij verschillende dierenwinkels en intratuin. De goedkoopste vind je bij Action (€ 3,99)

thee adventskalender

Bakkie?

Iedere dag een heerlijk kopje thee, dat is nog eens aangenaam en rustgevend aftellen in deze drukke dagen! De Roth kalender biedt een verscheidenheid aan aromatische kruidentheeën, bloementheeën en ontspannende fruit-gekruide thee. Voor € 29,95 zit jij helemaal relaxt aan het kerstdiner!

Airwick adventskalender

Geurig!

Wat zal het lekker ruiken in huis, wanneer je iedere dag een kaarsje uit deze Airwick adventskalender mag branden. 24 kaarsjes (waxinelichtjes) in drie verschillende kerstgeuren: winter berrie, mulled wine en winter wonderland.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*