Home » 25+ x de leukste adventskalenders
Culinaire adventskalenders: kaas

25+ x de leukste adventskalenders

Adventskalenders zijn de laatste jaren echt booming in Nederland. In Duitsland, waar ik van jongs af aan vaak kom, zijn ze al jaren een hit. Waar je vroeger in Nederland alleen adventskalenders met chocolaatjes kon kopen, is er vandaag de dag een oneindige hoeveelheid kalenders verkrijgbaar.  Ik zet de leukste adventskalenders voor je op een rij.

Culinaire adventskalenders mymuesli

Culinaire adventskalenders

Je bent een foodie of je bent het niet hè. Daarom heb ik een blog vol geschreven met culinaire adventskalenders. Van koffie tot bier en van bonbons tot muesli!

Action adventskalender

Betaalbare adventskalenders

Action

Wil je niet teveel betalen voor een adventskalender maar wel iedere dag gezellig een vakje openmaken? Ga dan naar de Action. Je vindt er o.a. een Max&More luxe adventskalender met beauty en verzorgingsproducten (€ 14,95), een Disney knutsel adventskalender (€ 4,95) en een Spa exclusives kalender met verzorgingsproducten (€ 9,99)

Essence

Met een prijs van € 25,99 is de Essence adventskalender duurder dan die van Action maar evengoed value for money! De kalender zit vol special christmas editions. De kalender is online verkrijgbaar vanaf half oktober (via Bol of Amazon). Vanaf begin november liggen ze in de winkels van Kruidvat en Etos. Wil je eerder een kalender scoren? In Duitsland zijn ze al verkrijgbaar!

Balea

Woon je niet al te ver van de Duitse grens, dan loont het de moeite naar drogisterij DM te gaan voor de Balea adventskalender. Balea is het huismerk van deze drogist en is van super goede kwaliteit. Voor maar € 14,95 heb je een prachtige kalender vol met verzorgingsproducten.

mooiste adventskalenders

Beauty adventskalenders

The Bodyshop

Wat mij betreft wel de mooiste adventskalender! En als je fan bent van de producten van The Bodyshop dan is iedere dag weer een heerlijk cadeautje uitpakken een waar feestje. Er zijn drie verschillende kalenders te verkrijgen: voor € 69,00, € 99,00 en € 129,00. De verpakking is prachtig en herbruikbaar na de feestdagen.

Adventskalender Rituals

Rituals

Een serieuze concurrent zijn toch wel de kalenders van Rituals. Ook de adventskalender van dit jaar is weer een plaatje om naar te kijken. Het kost wat,  maar dan krijg je ook wat! De goedkoopste (2D) versie kost € 69,50. Er zijn twee 3D versies te krijgen, dit jaar in de vorm van een boom met pakjes. De ‘gewone’ kost € 99,50, de premium € 149,50. In de pakjes vind je verzorgingsartikelen voor hem en haar maar bijvoorbeeld ook heerlijke geurkaarsen.

Yves Rochter

Verzorging voor gezicht, lichaam en haar maar ook make-up en parfum. Met de adventskalender van Yves Rocher heb je voor € 44,99 een veelzijdig pakket te pakken!

My jewellery adventskalender

Sieraden adventskalenders

My jewelry

My jewelry wijkt een beetje af van de traditionele 24 of 12 dagen kalenders en komt met een adventskalender met 10 cadeautjes. Voor € 69,99 krijg je een combi van 10 bestsellers en limited editions in naar keuze goud of zilver.

Six

Voor € 34,99 krijg je in de Six adventskalender 24 sieraden en haaraccessoires in naar keuze goud of zilver.

Adventskalender Disney sieraden

Disney sieraden

Maak je dochtertje blij met deze schattige adventskalender vol Disney sieraden (€ 24,99).

Originele adventskalenders

Ik schreef ook eerder een blog over de meest originele adventskalenders. Want er zitten er wat bijzondere bij! Wat dacht je bijvoorbeeld van een kalender vol sokken? Of sexspeeltjes voor hem en haar? De meest prijzige was wel die vol Swarovski kerstornamenten. All yours voor ‘maar’ € 650,00

Adventskalender badeendjes

Badeendjes

Zijn ze niet schattig? Een adventskalender vol badeendjes voor maar € 17,69!

Adventskalender hond

Adventskalenders voor huisdieren

Natuurlijk verdient ook trouwe viervoeters Bella en Tijger een eigen adventskalender! Voor honden eentje vol kauwbotten en kerstboompjes en voor katten gevuld met kattensnoepjes in allerlei smaken. Er is zelfs een adventskalender voor konijnen en andere knaagdieren!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*