Home » All I want for x-mas…..culi-cadeaus!

All I want for x-mas…..culi-cadeaus!

Steeds meer mensen vieren kerstmis met cadeaus. Het is ook zo’n leuk gezicht, al die mooi ingepakte cadeaus onder de kerstboom. Ik zorg dan ook dat ik tijdig alle cadeautjes in huis heb, zodat ik nog een poos van de aanblik van al die pakjes kan genieten. Ben je of ken je een liefhebber van lekker eten? Dan heb ik vandaag nog een aantal leuke tips voor culi-cadeaus!

Homemade food notebook

Homemade Food notebook – Yvette van Boven

Geen kookboek, maar een boek om je eigen recepten in te noteren. Maar het is veel meer dan dat.  In dit culinair herinneringen- en adviezenboek vind je tips over bewaren, volume-eenheden en heerlijke receptjes voor zelf te maken sauzen en dressings. Ruimte voor culinaire vakantieherinneringen, wijnnotities en – heel slim – een overzicht van allergie & diëten van familie en vrienden. Een musthave voor iedere culi!
Homemade food notebook, € 17,95

Camembert voor in de boom

Een camembert in de boom!

Een echte foodie heeft natuurlijk een camembert in zijn of haar kerstboom hangen! Of een salami, een hotdog of een klassieke Chianti fles. Deze en nog veel meer andere leuke kerstboomhangers koop je bij Sissy Boy. Prijzen variëren vanaf ca. 10 euro.

peper en zout stel

Qualy peper- en zoutstel

By far het allerleukste peper- en zoutstel ooit gemaak! Sneeuw-zout voor de kerstboom en peper-zand voor de cactus. Geniaal. Ik.wil.dit.hebben!
Qualy peper- en zoutstel, € 29,00

All day breakfast box

Food we love box

De Food we love box wordt maandelijks verstuurd aan culi-liefhebbers. Met de lekkerste producten rondom een thema. Maandelijks of eenmalig, net wat je wilt. En sinds kort heeft Food we love ook een webshop met thema-boxen. Wat dacht je van deze All day breakfast box ? Een doos vol producten voor een heerlijk ontbijt voor € 27,50.

BK slowcooker

BK slowcooker

Alleen al een plaatje om te zien toch, deze slowcooker van terracotta. Deze internationaal bekroonde cooker is een combi tussen een tajine en een terracotta stoofpot. Gerechten worden langzaam gaar gestoomd zonder uit te drogen of aan te bakken. Een aanwinst voor iedere keuken!
Slowcooker BK, € 29,95

Pureestamper

Heerlijk, zelfgemaakte aardappelpuree. En dat gaat het beste met een pureeknijper of zo’n stamper met fijne gaatjes. En deze van geborsteld roestvrij staal ziet er ook nog eens mooi uit.
Jamie Oliver pureestamper, € 16,95

Deze blogpost bevat affiliated links. Lees mijn disclaimer.

6 Comments

  1. Wat een leuke cadeaus zeg! Wij doen niet echt aan cadeaus met de Kerst, omdat wij Sint groot vieren. Maar dat gaat in de toekomst nog wel veranderen.

  2. Zeker leuke cadeau's! Dat notitieboekje is wel wat voor mezelf gezien ik laatst bijna een recept kwijt was die nog niet online stond (rommelkont dat ik 'm uitgewerkte recept op kladje niet meer kon vinden 😉 ) Dit boekje is té mooi om kwijt te raken 😀

  3. Leuke cadeaus, en handig! Ik wil zelf nog zo'n keukenmachine mixer (weet even niet hoe het heet, KitchenAid zijn er volgens mij mee begonnen)

  4. Ja je kunt natuurlijk niet bezig blijven 🙂 Met Sint doen wij het bescheiden, met lootjes, en met Kerst pakken we lekker uit!

  5. Dat was vast die cranberrysaus! Die er overigens wel heerlijk uit ziet!

  6. Van een Kitchenaid Artisan (bij voorkeur in pistache-groen) droom ik ook al jaren!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*