Met een puberzoon die houdt van uitslapen gaan we dit jaar maar eens voor een paasbrunch in plaats van een paasontbijt. Een brunch – een ontbijt en een lunch in één – biedt ook net even wat meer serveer mogelijkheden. Ik zet de lekkerste recepten voor de paasbrunch voor je […]
Feestdagen
Gevulde eieren 2.0 – met truffel en Aziatische twist!
Een klassieker op iedere verjaardag sinds de jaren 80: gevulde eieren. En nog steeds maak ik ze regelmatig. Want het is en blijft een heerlijke snack. Wel bedacht ik een aantal variaties op de vulling, zeg maar gevulde eieren 2.0! Blije kip witjes Met pasen eten we meestal extra veel […]
Omeletrol met kruidenroomkaas en zalm
Een eitje met pasen hoort erbij! En die kun je natuurlijk op allerlei manieren eten. Een gepocheerd ei met hollandaisesaus is mijn favoriet. Maar deze omeletrol met kruidenroomkaas en zalm is een goede tweede! Ontbijt, lunch of brunch Wij doen meestal alleen aan een paasontbijt. Maar als je de magazines […]
Paaskoekjes met dragee eitjes
Gewone paaseitjes van chocolade eet ik bijna niet, maar dragee eitjes, die kan ik niet laten liggen. Heerlijke hazelnootpraliné met een krokant suikerlaagje, mmm. Ik bakte er deze leuke paaskoekjes met dragee eitjes mee! Mini dragee eitjes Ik gebruikte voor dit recept mini dragee eitjes. Je kunt ook één grote of […]
Gehaktbrood met ei
Een heerlijk gerecht voor bij de paasbrunch of het paasdiner, smaakt zowel warm als koud fantastisch. Dit gehaktbrood met ei is makkelijk om te maken en lust bijna iedereen! Gehakt met ei Ik at voor het eerst een gehaktbal met ei – een zogenaamd scotch egg – op vakantie in […]
Soepa avgolemono – Griekse kippensoep met citroen en ei
Omdat mijn gezin niet echt soep-eters zijn, maak ik het niet zo vaak. Nu ik meer vanuit huis werk en graag warm lunch, staat er toch weer wat vaker soep op het menu. Zoals soepa avgolemono, Griekse kippensoep met citroen en ei. Soepa avgolemono Soepa avgolemono is een klassieke kippensoep […]

