Nog op zoek naar een leuk en eenvoudig gerechtje om te serveren met Pasen? Zoek niet verder. Deze kokosnestjes met paaseieren zijn klaar in een mum van tijd. En je hebt maar een paar ingrediënten nodig! En een oven natuurlijk. Kokosnestjes Voor de kokosnestjes gebruik ik het recept voor de […]
Pasen
Paas meringue en pavlova
Er zijn van die dingen die onlosmakelijk verbonden zijn met Pasen. De meest voor de hand liggende: eieren. En daar kun je ontzettend veel mee maken. Ik blijf het altijd wonderlijk vinden hoe je met slechts een paar ingrediënten steeds weer volledig verschillende gerechten kunt maken. Zoals deze heerlijke paas […]
Sneeuwster maken
lk wilde al heel lang een keer een sneeuwster maken. Een echte ouderwetse taart uit mijn jeugd. Die we dan meestal kochten van Maitre Paul. Ik dacht dat het best wel moeilijk zou zijn (ik ben meer een koker dan een bakker) maar dat viel reuze mee! Wat is een […]
Cilbir recept voor Turkse eieren met yoghurt
Nu we richting de Pasen gaan is het ook op My happy kitchen tijd voor recepten met eieren! Daar staan er al een heleboel van online, maar dit recept voor Cilbir, Turkse eieren met yoghurt en kruidige boter, mag wat mij betreft niet ontbreken! Eieren pocheren Eieren pocheren lijkt lastig […]
Eggs benedict – een handige tip!
Eggs Benedict is een typisch Amerikaans ontbijt- of brunchgerecht, bestaande uit een Engelse muffin, gepocheerd ei en hollandaisesaus, eventueel aangevuld met ham of zalm. Het lijkt wellicht ingewikkeld, maar ik geef je een handige tip! Eggs Benedict – de geschiedenis Eggs Benedict werden eind 19eeeuw populair in New York. Er […]
Recepten voor de paasbrunch
Met een puberzoon die houdt van uitslapen gaan we dit jaar maar eens voor een paasbrunch in plaats van een paasontbijt. Een brunch – een ontbijt en een lunch in één – biedt ook net even wat meer serveer mogelijkheden. Ik zet de lekkerste recepten voor de paasbrunch voor je […]