Home » Het is weer boekenweek! De vijf leukste kookboeken

Het is weer boekenweek! De vijf leukste kookboeken

Vandaag begint de boekenweek (7 t/m 15 maart). Het thema dit jaar is ‘Te gek voor woorden’ en bij aankoop van tenminste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken krijg je het boekenweekgeschenk cadeau. Dit boek ‘De zomer hou je ook niet tegen’ is dit jaar geschreven door Dimitri Verhulst. En zoals elk jaar tijdens de Boekenweek is het boekenweekgeschenk tevens je treinkaartje voor een dag gratis reizen op zondag 15 maart! Een goede reden om weer eens een mooi kookboek aan je verzameling toe te voegen. My Happy Kitchen zet er vijf voor je op een rij.


Cover kookboek Uit Pauline's keuken
Uit Pauline’s keuken – Live, Love, Eat!
Pauline is een van de grootste foodbloggers van Nederland. Dagelijks bezoeken tienduizenden mensen haar blog. Ook ik ben fan!
Live, love, Eat! is het levensmotto van Pauline. Een dag niets lekkers op tafel is een dag niet geleefd. Daar kan ik me alleen maar bij aansluiten.
208 pagina’s, € 19,95

Bakken met Menno
Dit overzicht zou niet compleet zijn zonder het bakboek van Heel Holland Bakt 2014 winnaar Menno de Koning! In het bakboek van onze Haagse trots vind je hippe Amerikaanse baksels, vegan cupcakes en natuurlijk de beroemde kiekeboe taart!
144 pagina’s, € 24,99

Jamie’s Comfort Food
Jamie Oliver blijft onverminderd populair in de Hollandse keukens. Met dit boek laat Jamie je kennis maken met eten dat herinneringen ophaalt, waar je je goed door voelt en waar je vrolijk van wordt. Een aanrader wat mij betreft!
200 pagina’s, € 29,99

Koken met Karin, zonder pakjes en zakjes
Een al wat ouder boek, maar toch het vermelden waard. Karin is degene die mij op het rechte pad heeft gebracht (qua koken met pakjes en zakjes dan hè). Een no-nonsense boek met heerlijke gerechten die iedereen kan maken. En er is inmiddels ook een deel 2 van dit anti-pakjes boek verschenen.
160 pagina’s, € 17,95

Homebaked van Yvette van Boven
Een boek wat nog op mijn verlanglijstje staat, dus wie weet schaf ik deze zelf wel aan komende week. De boeken van Yvette van Boven zijn prachtig geïllustreerd en staan vol recepten die je meteen wilt gaan maken. Dit boek is geheel gewijd aan zoete en hartige taarten en brood. En zelfs recepten voor de hond worden niet vergeten!
386 pagina’s, € 29,95

Heb ik je op een idee gebracht? Schaf het boek nu meteen aan op Bol.com! Het boekenweekgeschenk wordt met je bestelling meegestuurd (t/m 15 maart of zolang de voorraad strekt).

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*