Home » Een betaalbare keuken voor iedereen!
keukenverlichting

Een betaalbare keuken voor iedereen!

Heb je op de oververhitte woningmarkt eindelijk je droomhuis bemachtigd (na zwaar te hebben overboden!), blijkt het budget wat je over hebt voor een keuken niet al te hoog meer te zijn. Toch is een betaalbare keuken voor iedereen haalbaar. Ik vertel je hoe!

geld besparen door overzicht en inzicht

Wat kost een betaalbare keuken?

Vaak worden in de showrooms van keukens de kosten niet echt duidelijk zichtbaar gemaakt. De ‘vanaf’ prijs valt uiteindelijk vaak veel duurder uit dan je had verwacht. Gelukkig hebben sommige keukenwinkels handige budgetplanners waarmee je binnen een paar minuten precies weet wat jouw droomkeuken gaat kosten. Snel, simpel en gemakkelijk bepaal je de totaalprijs van je nieuwe keuken op basis van de afmetingen, je keuze in materiaal, kleur, kastindeling, apparatuur en accessoires. En wordt snel inzichtelijk of goedkope keukens wel echt goedkope keukens zijn!

keuken

Showroomkeukens

Onze keuken heeft een hele rare afmeting, waardoor wij best wel wat maatwerk nodig hadden voor een passende keuken. Heb jij echter een ‘normale’ keukenopstelling, dan loont het zeker de moeite eens naar showroomkeukens in de uitverkoop te kijken. Winkels vernieuwen continu hun collectie waardoor zij regelmatig showroommodellen met extra veel korting verkopen. De keuken is nog steeds nieuw en voorzien van de beste keukenapparatuur, alleen een stuk goedkoper!

Wrappen

Is de keuken die in het huis zit op zich wel prima maar niet jouw kleur? Dan is wrappen wellicht een optie! Het `pimpen` van je keuken kost slechts een fractie van de prijs van een nieuwe keuken. En je kunt de keuken blijven gebruiken en zit niet in de rommel. Je kunt het wrappen laten doen of ook zelf doen. Voor het wrappen van een keuken maak je gebruik van een speciale soort wrapfolie die hier speciaal voor bedoeld is. Deze wrap folie kan gewoon over kleine vlekjes en krasjes worden aangebracht, eventueel beschadigingen kun je voor het wrappen opvullen met plamuur. Je keuken is weer als nieuw en in de door jou gewenste kleur!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*