Home » Bijzondere schrijfwaren: limited edition schriften met art prints

Bijzondere schrijfwaren: limited edition schriften met art prints

Ik heb een zwak voor notitieboekjes en mooie schriftjes. Ik heb ze dan ook overal liggen. In mijn tas, bij de computer, op het aanrecht, in de woonkamer. Ik gebruik ze voor van alles. Boodschappenlijstje, to-do lijstjes, briljante ideeën of zomaar wat hersenspinsels. Maar ik heb ook een heleboel boekjes gewoon voor de heb, omdat ze zo ontzettend mooi zijn . Zoals deze limited edition schriften met art prints van uitgeverij Loopvis.

schriften met art prints

Schriften met art prints van kunstenaars

In de eerste serie limited edition schriften met art prints bijt Merlijne Marell het spits af. Drie schriften zijn voorzien van een zeefdruk van haar werk. Merlijne Marell sleepte met haar prentenbroek Schobbejauques en de 7 geiten flink wat prijzen in de wacht. De volgende reeks zal worden gemaakt door Tineke Meirink.

schriften met art prints

Beperkt verkrijgbaar

Per print zijn er slechts 125 stuks beschikbaar. Vos, raaf en vos & raaf. Je hebt dus een uniek met de hand genummerd exemplaar in huis. De schriften kosten € 8,95 per stuk, en € 24,50 per set van drie. De schriften zijn 140×210 en hebben 80 pagina’s binnenwerk. Ik koos voor raaf. Een donkergrijs schrift met lichtblauwe opdruk.

schrift

Elk spread een nieuwe grid

Het leukste van deze schriftjes is dat je op elk spread een nieuwe grid vindt. Van net niet horizontale lijntjes tot ruitjes, stipjes en storyboard vakjes. Op één of andere manier stimuleert mij dit tot nog meer creatieve uitspattingen. Leuk gevonden.

Te koop

Deze schriften met art prints van (de allerleukste) Uitgeverij Loopvis zijn voor € 8,95 te koop bij verschillende boek- en cadeauwinkels en een groot aantal natuurvoedingszaken door het hele land. En natuurlijk in de eigen flagshipstore in het Arnhemse Modekwartier of via de webshop Loopvis webshop. En bestel dan meteen het prachtige poesiealbum voor een jarig kind, buurmeisje of nichtje!

Voor dit artikel heb ik producten opgestuurd gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

2 Comments

  1. Leuk Anne Marie dat opschrijven heb je echt van je moeder doe ik ook altijd.
    In de keukentafel liggen er altijd een paar. Zodra iets bijna op is noteer ik dat gelijk.
    Ook heb ik een grote doos met vakantieboekjes altijd leuk om weer eens door te lezen. Voor de vakantie over vijf weken ligt al een nieuwe klaar van Marjolein Bastin

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*