Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven
Oppo ice cream

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

saturday six

Zien

Het Movies That Matter festival vindt plaats van 22 t/m 30 maart. Movies that Matter in Den Haag is hét jaarlijks film- en debatfestival over mensenrechten. Het complete programma vind je op de site.

Keukenhof

Beleven

Afgelopen donderdag zijn – met de start van de lente – ook de deuren van de Keukenhof weer opengegaan. Thema dit jaar is Flower Power, de kracht van bloemen. Met felle kleuren, hippies, peace en muziek staat Flower Power voor de sfeer van de jaren 70. De Keukenhof is open tot en met 19 mei.

My happy life november 2018 - comic co

Doen

Dit weekend vindt Dutch Comicon plaats, dé beurs op het gebied van games, comics en cosplay. Vandaag en morgen kun je terecht in de Jaarbeurs in Utrecht voor een geweldig weekend vol spektakel, entertainment, workshops en speciale gasten, zoals Tom Felton (Draco Malfidius in Harry Potter) of Shannen Doherty uit Charmed. Bodhi gaat vandaag met zijn vader en een vriendje op pad, in hetzelfde kostuum uit Fortnight dat hij ook in november droeg (toen ik met hem Comicon bezocht!). Ben jij weleens op Comicon geweest?

Oppo ice cream

Proeven

Oppo Ice Cream – hét lekkerste ijs met de minste calorieën – heeft er twee nieuwe smaken bij: naast de salted caramel en Colombian chocolate & hazelnut is er nu ook speculoos crunch en raspberry & vanilla te koop. Die laatste is de eerste fruitsmaak van Oppo en bevat met 159 calorieen per halve bak de minste calorieen van de vier varianten. Oppo ice cream is te koop bij Albert Heijn en kost € 5,13 per verpakking van 475 ml.

autodrop

Kopen

Er zit een sneaker tussen de Cadillacs! Autodrop heeft een leuke en originele samenwerking met schoenfabrikant Floris van Bommel. Tijdelijk vind je tussen de cadillacs dan ook sneaker snoepjes in de vertrouwde bosvruchtensmaak. En vind je in het doosje een rubberen sneaker? Dan ben jij de winnaar van een uniek paar Floris van Bommel sneakers! De schoenen zijn speciaal ontworpen voor Autodrop,  uitgevoerd in Cadillac-stijl. Scheur dus vlug naar de winkel, koop een doosje Cadillacs en wie weet ben jij wel één van de geluksvogels!

Boekenweekgeschenk

Lezen

Vanaf vandaag t/m 31 maart vindt de Boekenweek plaats. Thema van de boekenweek is ‘De moeder de vrouw’. Met boeken over moederschap in het bijzonder. Iedereen heeft een moeder, hartverwarmend en zorgzaam, streng of afwezig. Fictie en non fictie brachten vele markante moeders voort: via dochters en zonen die schrijven over hun moeder, moeders die schrijven over het moederschap. Het boekenweekgeschenk ‘Jas van belofte’ is geschreven door Jan Siebelink en krijg je cadeau bij besteding van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken.

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*