Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven
Oppo ijs

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

Saturday Six

Zien

Fan van spektakel op het water? Bezoek dan dit weekend de North Sea Regatta. Deze inshore wedstrijd vindt plaats met Pinksteren van 8 tot en met 10 juni 2019. Houd de website van de North Sea Regatta goed in de gaten voor alle events.

Beleven

Het kost wat (€ 415,00 pp), maar dan heb je ook wat: elk jaar tussen april en oktober kunnen mensen een plekje bemachtigen voor een sterrendiner in het enige luchtballonrestaurant ter wereld van Meesterkok Angélique Schmeinck: CuliAir. Varend over Nederland serveert Angélique haar gasten een spectaculair 5-gangen diner, waarbij ze gebruik maakt van de warmte van de ballon. In de ballon is plaats voor 14 gasten die tijdens een onvergetelijke vaart letterlijk en figuurlijk op hoog niveau genieten. Kijk op de site van Culiair voor vaardagen en boekingsmogelijkheden.

 

Zo kan het ook

Doen

Nederlanders halen gemiddeld 61% van hun eiwitten uit dierlijke producten en 39% uit plantaardige producten. Hoog tijd om – voor een gezonde en duurzame toekomst voor mens en klimaat – die balans wat meer naar 50/50 te brengen! De #zokanhetook campagne kan daarbij helpen. Hoe? Door je uit te dagen bewust na te denken over de keuze voor een dierlijk of plantaardig product. Dat bonen bijvoorbeeld een prima alternatief zijn voor een dagje zonder vlees. Of door het gehakt in de spaghetti bolognese te vervangen door linzen.

Ga naar Zokanhetook.nu voor nog veel meer plantaardige inspiratie voor zowel producten als recepten!

Oppo ijs

Proeven

Na de low calorie ijsbekers is er meer goed nieuws voor ijsliefhebbers: Oppo sticks in de smaken Madagascan Vanilla & Roasted Almonds (120 kcal) en Salted Caramel (110 kcal)

Heerlijk roomijs en Belgische chocolade,zonder toegevoegde suikers. Wat wil je nog meer? Extra veel zonnige dagen om van de ijsjes te genieten natuurlijk!  De sticks zijn vanaf nu  verkrijgbaar bij Albert Heijn voor €3,99 per verpakking van 3 x 80 ml sticks.

Kopen

Ik kreeg deze Bose noise canceling headphone voor mijn verjaardag en ben er zo blij mee! Het is even een uitgave maar dan heb je ook echt een heerlijk zittende koptelefoon die alle omgevingsgeluiden wegfiltert. Ideaal als je veel reist met het OV of vliegtuig. Bovendien is de koptelefoon draadloos en werkt met een volle batterij zo’n 20 uur.

Lezen

Van 1 t/m 21 juni zijn het de Spannende Boeken Weken. Bij besteding van tenminste € 12,50 aan Nederlandstalige thrillers, romans of literatuur krijg het je speciale geschenk, het boek ‘Dolores Dolly Poppedijn’ van Thomas Olde Heuvelt. Bestel je ebooks dan krijg je ook de digitale versie van dit boek.

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*