Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven
cotton candy druiven

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

saturday six

Zien

Ken je de Youtube filmpjes van Tiny kitchen al? Ik word nergens zo ontspannen van als van het kijken naar deze kookvideo’s. Opgenomen in een ieniemienie keukentje. Waarin ze dus echte gerechten maken. Zoals deze croque madam. Maar ook churros, een verjaardagstaart of beef Wellington. Gewoonweg geniaal!

Beleven

In één van de mooiste parken in Den Haag – het Westbroekpark – vindt dit weekend Foodtruckfestival TREK plaats. Tussen 14.00 en 23.00 uur (morgen tot 22.00 uur) kun je hier terecht voor de meest uiteenlopende gerechtjes en drankjes. Van sushi tot burger en van cocktail tot smoothie. Vergeet niet je picknickkleed mee te nemen. En nu maar hopen op mooi weer!

ah sportfestijn

Doen

Vandaag en morgen kun je in het Haagse Zuiderpark meer dan 50 Olympische sporten uitproberen tijdens het AH Sport Festijn. Je leest er alles over in dit artikel. Ik ben er vanmorgen ook, misschien zie ik je daar?

servet

Kopen

Hoe schattig zijn deze servetjes? Ik ben dol op dit soort grafische patroontjes. Er is ook nog een versie met een egeltje. Te koop voor € 2,95 bij Dille & Kamille (zo’n leuke winkel!), zowel online als offline.

cotton candy druiven

Proeven

Onlangs kocht ik in de supermarkt deze cotton candy druiven. Die dus schijnen te smaken naar suikerspin. En verdraaid, dat doen ze ook! Cotton candy druiven zijn een natuurlijk gekweekt ras (geen genetische modificatie) en bevatten extra (fruit)suiker. Maar wat er nu precies voor zorgt dat ze naar suikerspin (lees: gebrande suiker) smaken? Beats me. Maar ik vind ze erg lekker. En ze zijn pitloos, ook fijn. Te koop bij diverse supermarkten.

lagom

Lezen

Na het succes van Hygge, de Deense kunst van het leven volgt nu het boek Lagom: de Zweedse kunst van een leven in balans. Doe niet te veel, niet te weinig, maar precies genoeg. En pas dit toe op alle aspecten van je leven: van interieur tot mode en van eten en drinken tot werk en vrije tijd. Niet voor niets zijn de Zweden een van de gelukkigste volken ter wereld!

Ik heb het nog niet geprobeerd maar voor € 13,99 wil ik best proberen wat meer in balans te komen!

Dit artikel bevat affiliated links en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

11 Comments

  1. Oh die druiven moét ik proeven!! En Tyni kitchen ga ik kijken. Het ini mini keukentje spreekt mij aan. Iets met kneuterigheid. ?

  2. Tiny Kitchen vind ik best leuk, maar ik vind het soms wel heel lang duren, dan heb ik er geen geduld meer voor haha. Die druiven die klinken echt lekker, zodra ik ze ergens zie neem ik ze mee. Die moet ik proberen. 🙂

  3. Die druiven… daar ben ik heel erg nieuwsgierig naar! Ik heb overigens nog nooit gehoord van Tiny Kitchen, wel heel grappig!

  4. UrgjeMoskokkel

    Joh! Die druiven zijn werkelijk goor zoet. Heb liever een iets frissere, zoals de Thompson Seedless.

  5. Wat een heerlijk overzicht! Die filmpjes zijn heel grappig. Ik word er ook zo vrolijk van maar af en toe vraag ik mij wel af waar ik nou eigenlijk naar zit te kijken 😉 Gevoel van nuttig bezig moeten zijn 😉 Maar daarvoor hebben we Lagom, het antwoord op Hygge. Hij staat hier al in de wacht om gelezen te worden. De Scandinavische levensstijl staat mij wel aan. Fijne zondag!

  6. Die servetjes zijn superleuk!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*