Home » World letter writing day: schrijf vaker een brief of kaart!
my happy life juli en augustus 2018

World letter writing day: schrijf vaker een brief of kaart!

Je komt uit je werk, haalt de brievenbus leeg en vindt er – tussen de huis-aan-huis krant en de blauwe belastingenvelop – een handgeschreven envelop. Met jouw naam erop. Hoe leuk is dat! Op 1 september is het World Letter Writing Day. Maar met het eenvoudig geven van een stukje persoonlijke aandacht kun je vandaag al starten! Schrijf gewoon eens wat vaker een brief of kaart.

Echte post is cool!

Ik was al langer overtuigd van het feit dat echte post ontvangen cool is! Een van de acties in mijn 50 before 50 lijst was dan ook dat ik iedere week iemand een kaartje stuurde. Zomaar, of voor een speciale gelegenheid (verjaardag, diploma, huwelijk). Het is ongelofelijk wat een leuke reacties je daar op krijgt. Want een like op Facebook of een appje is instant leuk, maar een kaart of brief koester je een stuk langer!

epic

EPIC

Ook doe ik al sinds het begin – nu al 5 edities lang – mee met EPIC. Dat wederom staat voor Echte Post Is Cool. Een super leuk initatief van bloggers Monsieur Mango en Northflix waarbij ca. 100 bloggers aan elkaar worden gelinkt en je (in eerste instantie anoniem) een leuk brievenbuspakketje ter waarde van max 7,50 voor elkaar maakt. Met zoveel zorg samengesteld, echt een feestje in je brievenbus! Hierboven het laatste pakketje dat ik ontving!

my happy life juli en augustus 2018

World Letter Writing Day

In het kader van World Letter Writing Day heeft Viking een geweldige bloggeractie in het leven geroepen. Met de international pen pal blogger campagne wil Viking communicatie, het geschreven woord en internationale vriendschap vieren. Om dat in stijl te kunnen doen ontving ik een prachtig pakket met alles om van mijn handgeschreven brief een echt cadeautje te maken. En ik werd gekoppeld aan een Oostenrijkse blogger uit Wenen!

world letter writing day

Handgeschreven brief

Nou ben ik eerlijk gezegd niet echt creatief. Ja, in de keuken, dat wel. Voor mijn brief heb ik het gehouden bij een gewone fineliner. En heb ik mijn uiterste best gedaan zo netjes mogelijk te schrijven! Drie volgeschreven vellen (met mijn eigen logo, hoe cool!) gingen er richting Oostenrijk. In het Engels, want daar ben ik net even wat beter in dan in het Duits. Best vreemd om iemand te schrijven die je helemaal niet kent. Maar ook heel leuk!

World Letter writing day

Brief in de bus!

Toen ik onlangs moe en lichtelijk chagrijnig thuiskwam van mijn eerste werkdag na één maand vakantie lag er een brief in de bus. Een handgeschreven envelop, met sluitzegel, uit Oostenrijk. Erin een hele gezellige brief en thee lekkere zakjes thee. Made my day!

Stuur jij weleens zomaar iemand een brief of kaart?

Tags

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

One Comment

  1. O wat leuk dat je bericht hebt terug gekregen Anne Marie.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*