Home » Zomers genieten met de picknickbox van Anne&Max
Picknickbox van Anne&Max

Zomers genieten met de picknickbox van Anne&Max

Ook in de ‘grote stad’ is het zomers prima toeven. Ga bijvoorbeeld eens picknicken in één van de vele stadsparken, tuinen of – in het geval van Den Haag – duinen. Ik probeerde de ready-to-go picknickbox van Anne&Max in de Haagse Paleistuin!

picknickbox van Anne&Max

Picknicken

Picknicken in de tuin van de koning, hoe leuk wil je het hebben? De Paleistuin is een mooi openbaar park in het hartje van Den Haag en – volgens de Anne&Max picknick kaart – de favoriet van Anne. Wanneer je hier zit en de vogeltjes hoort fluiten, denk je niet dat je midden in een grote stad zit. Het park is een geliefde plek voor stelletjes en gezinnen om een weekend- of vakantiedag door te brengen.

Picknickbox van Anne&Max

Picknickbox van Anne&Max

De uitgebreide ready-to-go Anne&Max picknickbox is gevuld met allemaal lekkere dingen voor jouw ultieme picknick. Met verschillende sandwiches, een frisse side-salade, Portugese bolo’s (een soort muffins) en heerlijke huisgemaakte verkoelende ijsthee met citroen en munt. Wij breidden de box nog uit met een fles prosecco en carrot cake.

Plattegrond Den Haag

Plattegrond

Picknick-inspiratie nodig? In elke box zit een stadsplattegrond met de leukste hotspots om je picknickkleedje neer te leggen, inclusief de persoonlijke favorieten van Anne en die van Max. Je maakt je picknick af met de speciaal samengestelde muzieklijst.

de lekkerste picknick gerechten

Geschiedenislesje

Waar komt het woord picknicken eigenlijk vandaan? Ik schreef er al eerder een geschiedenisblogje over! Liever zelf je picknickmand samen stellen? Hier een uitgebreide selectie aan picknick gerechtjes!

Bestellen en afhalen van de picknickbox

De picknick box is online te bestellen (vanaf twee personen voor € 33,00) en op te halen bij een van de 22 Anne-Max vestigingen in het land. Van Alkmaar tot Zwolle. Van Apeldoorn tot Rotterdam. Er is ook een vega en vegan variant verkrijgbaar en je kunt de box uitbreiden met allerlei lekkers, van scones tot taart en bananenbrood.

Anne&Max

Anne&Max

Ik ben fan van Anne&Max. Heerlijke ‘fresh food coffee cafe’s waar gewerkt wordt met goede en eerlijke producten met een bijzonder verhaal. Probeer vooral eens de uitgebreide lunch of borrelplanken!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*