Als kind was ik er al dol op: After Eight. Op Sinterklaasavond, wanneer mijn zusje en alle neefjes en nichtjes marsepein kregen, werd kleine Anne-Marie al verrast met een doosje After Eight. Toen ik onlangs in een restaurant chocolade-munt mousse kreeg geserveerd wist ik: dit moest ik namaken. En ik […]
Nagerecht
Limoncello mousse met pistache
Limonello smaakt voor mij naar zomer. Ik heb dan ook altijd een fles in de vriezer liggen. En denk maar niet dat ik het alleen in de zomer drink. Want een herinnering aan mooie zomeravonden proef ik ook gewoon graag in de winter. En deze limoncello mousse met pistache is […]
Pavlova kerstkrans
Toen ik laatst de pavlova herfstkrans maakte kreeg ik meteen het idee om er ook een kerstvariant van te maken. En aangezien het ons zo goed smaakte รฉn het makkelijk voor te bereiden is wordt deze pavlova kerstkrans tevens het (of eigenlijk รฉรฉn van de) toetje van ons kerstdiner. Groene pavlova […]
Pavlova herfstkrans
Ik maak graag pavlova. Het is een vrij makkelijk dessert van eiwitschuim met suiker, dat er ook nog eens spectaculair uit ziet. Meestal maak ik een pavlova schaal, maar toen ik in een tuincentrum onlangs een mooi gedecoreerde herfstkrans zag kwam ik op een idee: ik ga een pavlova […]
Rozenparfait met frambozen en pistache
Ik vertelde eerder al over de geweldige Arab food box die ik mocht ontvangen. Hierinย zat onder andere een flesje rozenwater. Meteen kreeg ik het idee in mijn hoofd om hier deze zomer ijs mee te gaan maken. Het is uiteindelijk een parfait geworden. Rozenparfait dus, met pistache en frambozen. Parfait […]
Limoncello popsicles
Met dit mooie weer eet ik het liefste ijs, ijs en nog eens ijs. Softijs, sorbetijs, waterijs, roomijs. Al het ijs smaakt me nu perfect. En dan โs avonds na het eten een โvolwassenโ ijsje, zoals deze heerlijke limoncello popsicles. Limoncello smaakt sowieso gekoeld het allerlekkerst (tip: bewaar zowel de […]