Home » Verhuisbericht

Verhuisbericht

Ik heb de stap gewaagd en heb mijn blog verhuisd naar Blogger! Een platform dat het bijhouden van een blog stukken makkelijker maakt en op vele manieren ondersteunt. Voor jou als bezoeker waarschijnlijk geen grote verandering maar voor mij een hele stap. Mijn ‘gewone’ website begon een beetje uit zijn jasje te groeien. Oorspronkelijk was het ook niet eens mijn bedoeling een blog te beginnen.

Ongeveer een jaar geleden begon ik een website om de enorme stapel met recepten te categoriseren. Gescheurd uit Allerhandes, op een kladje geschreven door een vriendin, uit smoezelige kookboeken met twintig ezelsoren… Succesrecepten en recepten die erop zaten te wachten een keer gemaakt te worden. Ik begon dan ook keurig met vier subpagina’s: voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten en koek en taart.

Rond diezelfde tijd begon ik met het lezen van kookblogs. Enthousiast geworden (ik hou van koken, ik hou van schrijven, dusss…) besloot ik zelf ook een blog te beginnen. Een ‘wijs’ besluit, tot op de dag van vandaag doe ik het met ontzettend veel plezier. Ik kook gevarieerder dan ooit, experimenteer naar hartenlust en ook man- en zoonlief hoor je niet klagen!

Met het groeien van het aantal blogs groeide ook mijn irritatie over de beperkte mogelijkheden die de site bood. Mogelijkheid om te reageren op een blog bijvoorbeeld. Of om de artikelen overzichtelijk op te slaan.

Ik ben heel wat uurtjes zoet geweest met het overzetten van alle blogs sinds januari dit jaar. Maar het staat er allemaal op! Wat je zult missen zijn pagina’s met voor-, hoofd- en nagerechten en de koek & taart. De recepten zullen in de komende maanden in mijn blog voorbij gaan komen. Mocht je toch acuut behoefte hebben aan het recept van mijn massaman curry of goddelijke brownies? Stuur me een mailtje en je krijgt ’t direct!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*