Home » Tasty comedy: lachen, gieren en smullen!
tasty comedy

Tasty comedy: lachen, gieren en smullen!

Afgelopen weekend gingen de mannen en ik een heus avondje uit. Netjes gekleed en vol enthousiasme gingen we richting Scheveningen, voor een avondje eten en entertainment op de pier. Tasty comedy is een avondvullend programma inclusief 4-gangen diner. Lachen, gieren en smullen dus!

tasty comedy

Tasty Comedy

En prijstechnisch was het ook nog eens een heel leuk avondje uit: via Social Deal betaalden we slechts € 26,50 (normaal € 59,50) voor een avondvullend programma (19.00 – 23.00 uur!) van entertainment én eten. De drankjes betaalden we ter plekke (heel betaalbaar), maar je kan desgewenst voor € 20,00 ook een wijnarrangement bijboeken.

tasty comedy voorgerecht

4-gangen menu

Vers brood met tapenade en aioli stonden al op tafel. En na ieder optreden kregen we een gang geserveerd. Meestal is eten – dat geserveerd wordt aan zoveel personen tegelijkertijd – niet van heel hoog culinair niveau. Dat had ik ook niet verwacht. Maar ik moet zeggen: het was gewoon wel goed. Niet hoogstaand, maar okay. Geen uitgesproken smaken of kruiden. Ik ik noem dit altijd het ‘one taste fits all’ principe, dat je ook altijd terug ‘proeft’ bij buffet restaurants.

tasty comedy soep

Eerst kregen we gerookte zalm op bladerdeeg geserveerd. Met kip voor Peter die niet van vis houdt. Daarna een pompoensoepje met popcorn en croutons. Lekker! Het was overigens knap lastig het eten te fotograferen, het is echt donker in de zaal! Gelukkig hielp Peter me met ‘bijschijnen’ met zijn telefoon…

tasty comedy hoofd

Het hoofdgerecht bestond uit een tournedos met aardappelgratin en lentegroente. Toe kregen we een crème brûlée en een mini-ijsje.

tasty comedy toetjeComedy

De master of ceremony (MC) praatte de drie comedians aan elkaar. Een dame en twee heren. Wel grappig dat ik de dame het leukste vond (typische vrouwenhumor, Peter en Bodhi vonden haar minder). De MC betrok ook heel goed het publiek bij de show. Ik gok dat er zo’n 250 mensen in de zaal zaten, toch voelde de ruimte en ook de sfeer als intiem en gezellig.

Tussen de comedians door was er live muziek – piano en zang – van hele goede kwaliteit. Ik vond persoonlijk de humor van de comedians iets te ‘plat’. Maar smaken verschillen natuurlijk!

tasty comedyWaar voor je geld

Mijn complimenten overigens voor de bediening. Die liep als een geoliede machine. Zowel wat betreft het uitserveren als het opnemen en leveren van de drankjes en uiteindelijk ook de betaling aan het einde van de avond.

Een avondje Tasty comedy met Social Deal is wat mij betreft echt waar voor je geld! Want voor rond de drie tientjes (inclusief twee drankjes) een avond lang eten en entertainment, dat vind je nergens! Koop nu je deal, je kunt boeken t/m 10 maart 2018!

Ik ben uitgenodigd om in dit restaurant te eten. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

One Comment

  1. Dit soort avonden leek me altijd al leuk. Ik wist niet dat je op Social Deals korting kon krijgen!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*