Home » Saturday Six – the webshop edition!
webshop edition nicole's choice

Saturday Six – the webshop edition!

Deze zaterdag een keer een iets andere versie van de Saturday Six rubriek. In plaats van de leukste tips over wat te zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven geef ik vandaag een overzicht van de leukste webshops die ik onlangs ben tegengekomen. Want ik ben met mijn eigen webshop (hear! hear!) natuurlijk helemaal geen trendsetter, dat snap je wel! Heel veel leuke en ondernemende vrouwen (ja, ik concentreer me dit keer even op vrouwen) verkopen de leukste en creatieve producten online. En met de feestdagen in het vooruitzicht kan iedereen wel wat cadeau-inspiratie gebruiken toch. Dus daarom: the webshop edition!

webshop edition

I’m Feeling Good

Blogger Amina van Imfeelinggood is een superfijne sparringpartner met wie ik vaak even app of afspreek om over blogzaken te praten. En over de webshop, want net als ik is zij onlangs een hele leuke webwinkel gestart. Onder het motto ‘life is too short to not feel good’ verkoopt ze hier de allerleukste en gezelligste lifestyle- & blogspulletjes. Van planners en memoblokjes tot T-shirts. Bovendien helpt zij beginnende ondernemers op weg met handige instant download pdf’s. De eerste die nu online staat is een handleiding starten met bloggen in WordPress.

webshop edition - that silver spoon

That Silver Spoon

Deze webwinkel kwam ik tegen op Instagram en ik was meteen getriggerd. Want quotes en keukenartikelen, what’s not to like? Mees belettert met de hand mooie (vintage) thee-, eet- of soeplepels. Of desgewenst een heel bestek. Het enige lastige is dan nog om te bedenken wat je er op wilt hebben. Perfect natuurlijk als cadeau voor de feestdagen, want persoonlijk scoort altijd! Ik koos voor mijn levensmotto: life’s short, eat dessert first. Voor deze soeplepel betaalde ik € 8,45 (ex. verzendkosten).

webshop edition nicole's choice

Nicole’s choice

Nicole ben je al eens tegengekomen in de interview serie ‘Women in foodbusiness’. In Nicole’s webwinkel is gezond een keuze. De lekkernijen, theeën of doe-het-zelf bakmixen zijn een gezondere keuze. Alle producten zijn zonder geraffineerde suikers, kunstmatige aroma’s en E-nummers. Op Instagram viel mijn blik op de prachtige thee adventskalender. Voor maar € 17,95 tel je met 24 heerlijke kopjes thee voor twee af naar de Kerst. Wat een ontzettend leuk idee!

webshop edition - theelepel geluk

Een theelepel geluk

Ik volg blogger Cynthia al een poosje, en onlangs startte ook zij een webshop op haar blog. Met te leuke jurkjes. En ik heb een zwak voor jurkjes. Tot nu toe is mijn favoriet (die met die blauwe appeltjes!!) er  nog niet in mijn maat, anders had ik hier boven wellicht een foto van mijzelf geplaatst…Cynthia verkoopt Tante Betsy jurkjes, snoeperige en vrolijke vintage jurkjes. Net zo vrolijk als Cynthia zelf, de webshop is echt een verlengstuk van haar blog Een theelepel geluk.

webshop edition - easy daily food

Easy Daily Food

Een paar dagen voordat mijn webshop online ging kreeg ik een bericht over de webshop van collega foodblogger Marijke van Easydailyfood. Zo toevallig dat wij zo kort na elkaar een webshop bij ons blog zijn gestart. Konden we direct ervaringen uitwisselen. Marijke verkoopt van alles, van keuken items die ontzettend handig zijn tot leuke decoratie voor een verjaardag of om de lunchbox van je kind mee te versieren. Een kookgek in de familie? Hier vind je vast een passend cadeau. Het is dat Bodhi al zo groot is, anders had ik van die leuke pandaprikkers gekocht.

Ik wens mijn collega webshop eigenaren ontzettend veel succes, en dat de decembermaand maar voor een top omzet mag zorgen!

Foto T-shirt: Imfeelinggood
Foto pandaprikkers: Easydailyfood
Foto thee: Nicole’s choice

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

7 Comments

  1. Zoooooo lief dat je me noemt Anne-Marie! En je bent een hele dierbare sparringpartner van mij, omdat ik echt veel van je leer. En jouw tone of voice in je blogs is zo ontzettend fijn. Dank je wel voor alles!

  2. Wauw wat een verassing, zo op de zaterdagmorgen! Onwijs lief! Hartstikke bedankt dat je mijn webshop laat stralen! Xxx

  3. Wat een ontzettend leuk artikel Anne-Marie, en lief dat je mij noemt!

  4. wat een leuke blogpost 😀 en heel lief van je dat je de dames even in het zonnetje zet 😀

  5. Leuk! Cynthia ken ik wel, maar de anderen nog niet! Ik ga er lekker even de tijd voor nemen!

  6. Dries de Gelder

    Heerlijke blog om te lezen. “Theelepel geluk” hoe kom je erop 🙂

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*