Home » Online toko met enorm assortiment: asianfoodlovers.nl

Online toko met enorm assortiment: asianfoodlovers.nl

Regelmatige bezoekers van mijn blog weten dat ik een groot liefhebber ben van de Aziatische keuken. Thaise en Indiase curry’s, sushi, rendang vlees, ik eet het allemaal even vaak en graag! En hoewel je tegenwoordig veel ingrediënten kunt kopen bij je eigen supermarkt moet je voor de wat exotischer of kwalitatief betere ingrediënten toch echt naar de toko.

Asian Food lovers box

In Den Haag heb ik over het aanbod niets te klagen: talloze toko’s en meerdere Aziatische supermarkten is deze mooie stad rijk. Maar woon je niet in een grote stad of heb je, net als ik, niet altijd tijd om kleine winkeltjes af te struinen, dan heb ik goed nieuws voor je! Op www.asianfoodlovers.nl shop je in de online toko alle lekkere ingrediënten voor een Aziatische topmaaltijd.

Zoeken op recept of product

De producten in deze online toko zijn verdeeld in overzichtelijke categorieën als rijst & rijstproducten, pasta’s & kruidenmixen, olie & azijn etc. Je kijkt echt je ogen: gekke puddings (lychee jelly), bijzondere drankjes (tamarindedrank), gekke snacks (zeewier chips met inktvissmaak). Ik blijf maar aanklikken. Ook de prijzen zijn bijzonder vriendelijk voor de portemonnee.

Uniek aan deze site is het feit dat je kunt zoeken op recept. Kies uit één van de bijna 50 foto’s van lekkere recepten en met één klik krijg je het recept en met twee klikken bestel je alle benodigde (houdbare) ingrediënten om het recept klaar te maken.

Zoeken op recept bij asianfoodlovers.nl

Foodboxen

Foodboxen zijn hot! Ook in deze toko hebben ze er drie voor je samengesteld. Ik ontving de Asian Food Lovers box Thailand, een enorme doos met producten en een receptenboekje. Met de artikelen uit deze box kun je drie heerlijke Thaise maaltijden klaarmaken (de benodigde verse ingrediënten moet je nog wel zelf kopen). Maar omdat het allemaal fullsize producten zijn is in een klap je voorraadkast met Aziatische spullen ook weer lekker aangevuld! Voor een box betaal je € 19,95 en daarvoor krijg je een behoorlijke hoeveelheid producten! Ik was vooral bij met het blok palmsuiker en de grote zak met gedroogde kaffir limoen blaadjes. Daar ga ik nog lang plezier van hebben.

Gedroogde kaffir limoen blaadjes

Ook ontzettend leuk bedacht is de festival survival box. Voor maar € 9,95 krijg je van alles om een festival culinair te overleven (denk noodles, drankjes, koekjes) inclusief cap en strandbal. Leuk om cadeau te doen!

Uitgebreide info, ook over allergenen

Ik ben echt goed te spreken over deze online toko. Vanaf 35 euro zijn de verzendkosten gratis (normaal €4,95) en vandaag besteld (voor 13.00 uur) betekent morgen in huis. Maar vooral ben ik gecharmeerd van het ruime assortiment, de schappelijke prijzen en de wijze waarop de producten worden gepresenteerd. Het is haast net zo leuk als in het echt rondsnuffelen in de Aziatische supermarkt (je mist alleen de heerlijke geuren).

En ook bijzonder: alle producten zijn voorzien van uitgebreide info over voedingswaarden en allergenen. Je kunt bijvoorbeeld ook zoeken op glutenvrij, lactosevrij en halal. Een aanrader dus!

Voor deze review is gebruik gemaakt van producten die ik toegestuurd heb gekregen. Dit beïnvloedt op geen enkele wijze mijn persoonlijke mening over een product of dienst.

One Comment

  1. Serieus wat lijkt me dit een uitkomst zeg! Waar ik woon zijn niet zo heel veel goede toko's en als ik dan heen ga dan sla ik in 😉 Hoewel ik het net als jij heerlijk vind om door de toko te struinen en nieuwe producten te leren kennen vind ik het wel heel fijn én handig om te lezen dat dit dus vanaf nu ook gewoon online kan, ideaal! Deze ga ik zeker even onthouden, bedankt voor de tip!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*