Home » Frank & Fresh en Lindenhoff: verse delicatessen online

Frank & Fresh en Lindenhoff: verse delicatessen online

Mijn naam is Anne-Marie en ik ben dol op boodschappen doen! Zo, dat is er uit. En nog leuker vind ik het om langs allerlei speciaalzaken te gaan voor de ‘lekkere’ boodschappen. Worst van de slager, verse vis bij de viswinkel, een lekker kaasje hier, verse cantherellen daar, nootjes…. Alleen de tijd ervoor, die ontbreekt mij eigenlijk altijd.

Delicatessen online besteld en thuis bezorgd

Een probleem dat ik deel met veel meer werkende mensen gok ik zo. Nu we tegenwoordig struikelen over de versboxen (van Hello Fresh tot AH) is het probleem van de dagelijkse boodschappen al aardig opgelost. Maar ook voor het ‘nootjes, kaas en delicatessen’ zijn sinds kort twee symphatieke initiatieven gekomen: Frank & Fresh en de webshop van Lindenhoff.

Frank & Fresh

Om de versspecialist weer bereikbaar te maken voor de drukker dan drukke Amsterdammer zijn 11 hoofdstedelijke speciaalzaken verenigd onder de naam Frank & Fresh.De versspecialisten van Frank& Fresh

Op frankfresh.nl bestel je online bij lokale versspecialisten en de boodschappen worden in 1 keer thuis of op je werk geleverd. Tegen dezelfde prijs als in de winkel en als je wilt zelfs vandaag al.

Het aantal deelnemende winkels groeit, maar het aanbod is nu al groot. En ik zie dat Nuts and Delights mijn favoriete Brandt & Levie droge worst met lavendel verkoopt! Nu nog beperkt tot Amsterdam, maar hopen dat ze snel uitbreiden naar meer steden (Den Haag!).

Worst van Brandt & Levie

Kun je wel wat kookinspiratie gebruiken? Elke week plaatst topkop Julius Jaspers een nieuw en bijzonder recept op de site waarvan je alle ingrediënten met één muisklik kunt bestellen.

Bezorging (alleen in Amsterdam) is gratis als je kiest voor flexibele bezorging (geen afgesproken tijdstip). Bezorging op afspraak (tijdsframe 2 uur) kost € 4,95, bezorging op dezelfde dag € 9,95. Minimum orderbedrag is € 40,00

Lindenhoff

Dé leverancier van tal van topchefs, want bij Lindenhoff is ieder product uniek en het best smakend in zijn soort. Vlees van authentieke rasen, boerenboters, groenten en fruit, kazen, verse kruiden en goede wijnen, hier vind je alles ineen.

Citroenen uit Capri

Wil je thuis eten als in een (top)restaurant dan kun je terecht in de webwinkel van Lindenhoff. Citroenen uit Sorrento (om zelf limoncello te maken!), cranberries van Terschelling, paarse truffle aardappelen, gezouten Guernsey boter, de lekkerste kazen… Net als bij boodschappen doen geldt: ga hier niet rondkijken met een lege maag! In de webwinkel zijn ruim 500 boerenproducten te vinden.

Bezorgkosten zijn € 4,95 (binnen Amsterdam, de volgende dag bezorgd) en € 5,95 (buiten Amsterdam, bezorging binnen 2 dagen). Minimum orderbedrag is € 45,00

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

2 Comments

  1. Dit zijn meer dan hele fijne webshops! Ken je probleem qua tijd, dit zou echt een uitkomst zijn. Hopelijk bezorgt Frank Fresh ook snel verder in het land 🙂 *duimen*

  2. Hallo Eef, we doen ons best om zo snel als mogelijk andere steden toe te voegen. Tot die tijd hoop ik dat je af en toe tijd kan vinden om toch – zo vaak als je agenda het toe laat – zelf naar de speciaalzaak te gaan. Houd ons in de gaten op Facebook (http://on.fb.me/1ilglfC). Groeten, Jelle (van Frank&fresh)

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*