Home » Verras je moeder met The Perfect Brownie Box!
brownies per post

Verras je moeder met The Perfect Brownie Box!

Nu een bezoekje aan huis niet meer zomaar vanzelfsprekend is, is post een belangrijke rol gaan spelen. Want wie wordt er nou niet blij van persoonlijke post? En nog blijer word je van The Perfect Brownie Box in je brievenbus, waarin heerlijke ambachtelijke brownies zitten! Omdat het 10 mei Moederdag is, mag ik drie lezers verrassen met The Perfect Brownie Box. Voor je moeder of stiekem gewoon voor jezelf!

Brownies & Co

Voor je verjaardag, als bedankje, als traktatie, iedere reden is een goede reden om brownies te eten. Dat vinden ze bij Brownies & Co natuurlijk ook. Zij maken naar eigen zeggen iedere dag weer de perfecte brownie: stevig aan de buitenkant, romig en zacht van binnen met knapperige stukjes chocolade die smelten op je tong. Een unieke smaakbeleving die je met iedereen wil delen, of juist voor jezelf wil houden. En dat delen gaat heel gemakkelijk per post. De verzendkosten zijn al bij de prijs inbegrepen en je kunt het doosje laten voorzien van een persoonlijke boodschap.

The Perfect Brownie Box

The perfect brownie box

In de brownie box zitten 8 brownies (400 gram in totaal). Gemaakt van o.a. fairtrade Callebaut chocolade en biologische roomboter en bloem. De brownie smaakt het lekkerst als ze koel en stevig zijn. Leg ze na levering dus nog even in de koelkast. Ik weet het, wachten is lastig!

The Perfect Brownie Box

The proof is in the pudding

Nou ga ik natuurlijk niets lopen aanprijzen of weggeven wat ik niet zelf eerst geproefd en getest heb. Ik weet het, het is een zware baan. Ik kan echter beamen dat Brownies & Co geen woord teveel zeggen als ze beweren de perfecte brownie te bakken. En die mening wordt gedeeld door mijn kritische thuis testpanel! Knapperig van buiten, smeuïg van binnen, en een heerlijke volle chocoladesmaak!

The Perfect Brownie Box

Winactie The Perfect Brownie Box

Laat hieronder bij de reacties, op onder het bericht op Instagram of Facebook weten aan wie jij The Perfect Brownie Box zou willen sturen. Aan je lieve moeder, de vriendin die er altijd voor je is. Of aan jezelf, gewoon omdat je het waard bent. Drie mensen maken kans, ik maak de winnaars maandag 4 mei bekend. Dan zijn de brownies – indien nodig – nog op tijd voor Moederdag binnen. Niet gewonnen of wil je niet wachten? Met de code MOEDER2020 krijg je t/m 8 mei korting op je bestelling.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

22 Comments

 1. Ik zou de brownies voor mijn dochter willen winnen. Ze is gek op brownies en nu dat ze al sinds 16 maart thuis in quarantaine zit heeft ze dit dubbel en dwars verdient. Jammer genoeg is mijn lieve moeder overleden, dus gun in het mijn lieve dochter Kyara?. Ik hoop het voor haar. Ik wacht met spanning af voor haar.

 2. Ik zou de box graag voor mijzelf winnen zodat ik dit samen met mijn dochters kan maken. Mijn moeder is er helaas niet meer dus aan haar kan ik het niet geven ?. Ben zelf inmiddels 8 weken thuis ivm het ziek zijn van corona. Dus dat pakket is meer dan welkom hier ?

  • Rosemary van Duinen

   Ik wil deze heerlijke brownie box winnen voor mijn man, zo lief dat hij elke dag lekker een ontbijtje klaarder.. hij is gek op pure chocolade.

 3. Ik zou ze naar mijn lieve mama sturen. Zij woont in Nederland en ik in België en we kunnen elkaar dus niet zien en dat zal nog even duren. Ik kan niet zomaar even op gepaste afstand langsgaan, vandaar dat ik haar graag een attentie wil sturen. Momenteel ga ik door een moeilijke periode en zij steunt me vanop afstand zo goed ze kan, en dat is allesbehalve makkelijk voor haar. Dit zou een mooi gebaar kunnen zijn 🙂

 4. Ik zou mijn man de box heel erg gunnen. Hij heeft de afgelopen twee maanden alles in huis overgenomen en voor mij en onze dochter gezorgd nadat ik een nogal pittig verkeersongeluk heb gehad. Hij heeft het daardoor erg zwaar gehad, ook emotioneel en ik weet dat hij van chocolade toch net weer een beetje gelukkiger wordt. 🙂

 5. Helemaal lekker, zou een grote verrassing zijn om als moeder zijnde mijn gezin ermee te verrassen, we zijn met 4 personen dus elk 2, jammie♥
  Maken we het er thuis lekker gezellig.

 6. Ik ben er haast zéker van dat Brownie niet levert in de Hemel, maar als Brownie bij mij in België levert, dan kan ik ervan genieten onder het drinken van een kop koffie, terwijl ik in gedachten bij mijn moeder, vader en broer ben.

 7. Geweldig wat een heerlijke verrassing zou dit zijn voor de liefste ❤ moeder ❤voor ? #moederdag. Op deze leuke manier laten we? moederdag toch niet zomaar voorbij gaan en wordt de allerliefste? aardige? zorgzame? altijd voor iedereen klaarstaande❤ moeder? hopelijk toch nog verrast op deze bijzondere dag en dan ook nog hopelijk met
  ? overheerlijke #brownies?? ik waag graag een kans voor de allerliefste? #moeder ❤??????

 8. Ik zou de box graag voor mijn moeder willen winnen. Ze is de afgelopen maanden erg ziek geweest, maar door corona konden we niet op bezoek komen in het ziekenhuis.

 9. wilma frijstein

  o wat zou ik deze lekkere brownie me vriendin willen geven ze heefthet almoeilijk aan de chemoen die verdiend wel even eenlekkere op kikker

 10. mijn lieve MAMSIE is VERPLEEGKUNDIGE en werkt in deze bizarre tijd heel wat meer uurtjes dan normaal!
  Ik ben onwijs trots op haar en hoop haar blij te mogen maken met zo’n lekkere The Perfect Brownie Box.
  En ik help haar daarna graag met opeten hoor ….. hi hi

 11. Sharon de Ridder

  Nou, dat lijken me heerlijke brownies voor mezelf 😀 Hoef ik zelf met moederdag niet in de keuken te staan!

 12. Aline Bouma

  Lijkt me harstikke lekker als verrassing..liefde gaat door de maag toch?

 13. Ik ben helaas nooit moeder geworden en heb dus ook nog nooit een moederdag cadeau gehad. Daarnaast woon ik alleen en heb ik mijn verjaardag in mijn uppie mogen vieren. Een cadeautje krijgen daar ben ik wel aan toe. Even een feestelijk momentje. Zalig.

 14. Voor mezelf; maar aangezien ik 4 pubers (thuis) heb, is niets helemaal voor mijzelf ;-). Dat wordt dus delen met de kinders!

 15. Joy Droogsma

  Aan mijn moeder! die vind brownies heerlijk en verdiend dit! Ze werkt zo hard en zorgt zoveel voor haar omgeving en dan kan ze zich hier even lekker mee verwennen!!

 16. Ik doe graag mee voor mijn vader!
  Hij woont in denhaag en ik heb hem al 3 maanden niet gezien vanwege het virus 🙁
  Ik zou hem hier graag mee willen verrassen en willen laten zien dat ik altijd aan hem denk!

 17. Luc Baetens

  Een kans gewaagd om dit mooi en tevens lekker cadeau te laten toekomen voor de liefste vrouw ter wereld, de beste mama van onze kinderen en een “coole” Nonna voor de kleinkinderen Katrijn Van Overloop

 18. Suzanne Pittoors

  Voor mijn Mama
  Mama ik laat je nooit staan in de kou,
  mama ik houd zoveel van jou,
  mama kom in mijn armen gauw,
  mama ik kan niet zonder jou.
  Mama als ik je zie ben ik blij,
  mama een eenheid zijn wij,
  mama je bent de rots in het gezin,
  mama je bent mijn allerliefste vriendin.

 19. Ik zou de browies graag voor mijn moeder willen winnen. Door de corona crisis is ze nog meer dan anders aan huis gebonden en ziet ze mij en anderen minder. Door de persoonlijke omstandigheid in mijn persoonlijke kring voelt ze zich behoorlijk machteloos en zit ze veel te piekeren. Veel tijd hebben helpt haar nu niet. Een pakje ontvangen en iets zoets bij de koffie of thee helpt altijd om de gedachten wat zachter te maken.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*