Home » Swan Market Den Haag

Swan Market Den Haag

Ik had er al veel over gehoord en gelezen maar was er nog nooit geweest: de Swan market. Van oorsprong ontstaan in Rotterdam, met tegenwoordig ook ‘pop-up’ versies in o.a. Dordrecht, Utrecht en Den Haag. Afgelopen zondag was de Swan Market Den Haag. Het zonnetje scheen, op naar de markt!

Kraam met oudhollands snoepgoed

Swan Market Den Haag – wat is het?

Swan Market is een lifestyle markt waar een divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kunst en interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market. Naast al het shopplezier word je verwend met (h)eerlijke eten & drinken, aangeboden door authentieke Food trucks en live muziek van opkomende tot gerenomeerde artiesten.

En is het wat?

Mijn man noemde het een soort webwinkeltjes ‘live’ markt en dat is het ook een beetje. Lekker kleinschalig, origineel en ook wel een beetje duur. Als foodblogger werd ik vooral aangetrokken door de kraampjes met eten (duh!). En die waren er gelukkig genoeg. Olijfolies, azijnen, mayonaise, worsten, kazen, gedroogd fruit, pasta. En bijna alles mag je proeven! Houd je dan maar eens in!

Gedroogd fruit
Ik viel voor heerlijke Franse droge worsten. Ik kocht er drie, met eekhoorntjesbrood, met blauwe kaas en met walnoten. Ook moest ik de door een collega blogger zo geroemde kokosbollen proeven en inderdaad, die zijn lekker! Ik nam er verschillende mee, o.a. met witte chocolade en met gember en peper!
Franse droge worsten Het was natuurlijk heerlijk weer – dat helpt altijd – maar er hangt gewoon een hele gezellige sfeer op de Swan market. Een aanrader dus. Kijk voor data en plaatsen voor de volgende markt op www.swanmarket.nl

One Comment

  1. kimberley van Beek

    Heerlijk zijn ze he ! Mijn fav zijn de witte chocolade !!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*