Home » Nom nom nom tag

Nom nom nom tag

Ben je een blogger dan doe je aan tags. Tags zijn een soort van vragenlijsten met een bepaald thema. Een handige manier om een blog vol te schrijven en een leuke manier om de blogger wat beter te leren kennen. De meeste tags zijn beauty of fashion gerelateerd. Op de blog van Team Confetti stond een poosje terug echter een hele leuke tag over eten, de nom nom nom tag! Hieronder mijn antwoorden op deze leuke vragen.

Nom nom nom tag

maggi aardappelpuree

Wat vind jij lekker wat verder iedereen vies vindt (en andersom)?

Ik ben dol op aardappelpuree uit een pakje, die waar je gewoon alleen water bij doet. En dan met een flinke klont gezouten roomboter. Voor iemand die van vers houdt en niet uit pakjes of zakjes claimt te koken een doodzonde natuurlijk….. Andersom lust ik geen slagroomtaart, moorkop, Bossche bol, eigenlijk al het gebak met veel slagroom..
the living room - pasta
Wat kook je het liefst (en veel te vaak)?
Het liefst en ook wel minstens drie keer in de week kook ik pasta. De Italiaanse keuken is toch wel één van mijn favorieten en met pasta kun je nu eenmaal ontzettend veel variëren. En het staat zo op tafel!
In welk restaurant zou je het liefst elke dag eten?
Lastig, want variatie is natuurlijk het allerlekkerst. Dan kies ik denk ik toch voor een goed Italiaans restaurant, omdat je dan ook voor risotto, vlees (ossobucco!) en vis kan gaan. Ik ga echter nooit Italiaans ‘uit’ eten omdat ik altijd denk dat ik dat zelf beter kan….
Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten?
Dat zou een broodje zijn met avocado, uitgebakken spek en Japanse mayonaise. En dan heet het broodje BAM! (Bacon, avocado, mayonaise)Deel een handige kooktip:

Ik werk – vooral bij het bakken van taarten – het liefst met een goede ‘mise en place’. Dus alle ingrediënten van tevoren afwegen en in schaaltjes klaarzetten. Dan is het maken van een lekkere taart alleen nog maar een kwestie van mengen!

Salzburger Nockerln

Wat staat er nog op je food baking bucket list?

Een heleboel, zowel in de categorie ‘simpel’ (zelf mayonaise maken) als wat moeilijker (Salzburger Knockerln bakken). In de laatste Elle eten stond hoe je zelf boter kunt maken, dat wil ik binnenkort graag een keer doen. En ik ga de Boska set bestellen waarmee je zelf mozzarella kunt maken!

Zelf koken/eten bestellen/buiten de deur eten
Hoe graag ik zelf ook kook, uit eten gaan vind ik zo ontzettend leuk!
Ben je ergens allergisch voor?
Gelukkig niet! Kom maar op met die gluten, koolhydraten en eiwitten!
Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd/weken/dagen?
De zoete aardappel! Die heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt en is echt verrukkelijk in bijvoorbeeld een puree. En heel gezond!

Wat is je favoriete toetje?

Pffff moeilijk. Ik ben dol op toetjes! Ik kies dan toch voor de meest simpele (maar wel alleen indien zelfgemaakt!): chocolademousse.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*